Повезане вести
'Имала сам 100 операција и никад нећу стати' – шта се крије иза успона естетске хирургије у Кини
BBC News 04.07.2025
Апликације за скенирање лица, инфлуенсери на друштвеним мрежама и токсични стандарди лепоте подстичу кинески бум естетске хирургије. Еби Ву је имала само 14 година кад се први пут подвргнула захвату естетске хирургије. Након што… »
'Имала сам 100 операција и никад нећу стати' – шта се крије иза успона естетске хирургије у Кини
Радио 021 04.07.2025
Апликације за скенирање лица, инфлуенсери на друштвеним мрежама и токсични стандарди лепоте подстичу кинески бум естетске хирургије. ББЦ Еби Ву је имала више од 100 естетски операција Еби Ву је имала само 14 година кад се први… »
‘Имала сам 100 операција и никад нећу стати’ – шта се крије иза успона естетске хирургије у Кини
Јужне вести 04.07.2025
ББЦ Еби Ву је имала више од 100 естетски операција Еби Ву је имала само 14 година кад се први пут подвргнула захвату естетске хирургије. Након што је добила хормонску терапију за болест, Еби се за два месеца угојила са 42 на 62… »
НИН 04.07.2025
Еби Ву је имала само 14 година кад се први пут подвргнула захвату естетске хирургије. Након што је добила хормонску терапију за болест, Еби се за два месеца угојила са 42 на 62 килограма. Промена није прошла незапажено код њеног… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 59 минутајош 31 повезана
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 34 минутајош 39 повезаних
(Видео) Војска упала на ТВ и објавила драматичну вест! "Председник је свргнут, преузимамо власт": Пуцњава у близини палате, покушај пуча у Бенину
Блиц пре 59 минутајош 25 повезаних
Нови шампион Формуле један Ландо Норис: Срећан сам због титуле у Ф1, осећај је сјајан
Дневник пре 4 минутајош 37 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 5 сатијош 28 повезаних