Povezane vesti
U vreme promocije romana Vesna Dedić bila bitku: Ovako je pričala o majci "Istina je, broji poslednje dane..."
Telegraf pre 29 dana
Voditeljka, autorka brojnih romana i novinarka Vesna Dedić obavestila je javnost da je danas njena majka Branka preminula. Vesna je putem saopštenja na Instagramu obavestila sve o smrti majke, navevši tačan datum sahrane. Ona je objavila majčinu… »
Otišla je na nebo još uvek željna života: Tuga u domu Vesne Dedić
Hello pre 28 dana
Preminula majka Vesne Dedić Majka Vesne Dedić, Branka, preminula je danas. Tim povodom voditeljka se oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila tužnu vest. "Branka Dedić, rođ. Čavaljuga, moja i Đorđeva mama, Kristinina, Jankova, Vukova, Tijanina… »
Umrla majka Vesne Dedić Voditeljka oproštajnom porukom rasplakala javnost
Alo pre 28 dana
Tuga u domu voditeljke, preminula majka Vesne Dedić. Voditeljka, autorka brojnih romana i novinarka Vesna Dedić obavestila je javnost da je danas njena majka Branka preminula. - Branka Dedić, rođ. Čavaljuga, moja i Đorđeva mama, Kristinina, Jankova… »
Umrla majka Vesne Dedić: Voditeljka objavila emotivnu poruku i oprostila se od nje "Otišla si željna života"
Telegraf pre 28 dana
Voditeljka, autorka brojnih romana i novinarka Vesna Dedić obavestila je javnost da je danas njena majka Branka preminula. - Branka Dedić, rođ. Čavaljuga, moja i Đorđeva mama, Kristinina, Jankova, Vukova, Tijanina, Lenkina i Veljkova baba napustila je… »
Vesti dana »

UŽIVO Obeležavanje devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativni protesti i performansi, Novosađani u šetnji do Železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana