Povezane vesti
"Prišao mi čovek za kog se sumnja da je ubio šijana, udvarao mi se" šok! Goca Božinovska otkrila najveću tajnu
Telegraf 04.07.2025
Život Goce Božinovske je poput filma i svaki put kad sumira događaje iz svoje biografije ona otkrije poneki novi detalj. Na njih niko ne ostaje ravnodušan, a ona je nove otkrila svojevremeno u emisiji "Sceniranje" kod voditeljke Ljiljane Stanišić… »
"Udvarao mi se čovek za kog se sumnja da je ubio šijana" Šok ispovest Goce Božinovske: Evo šta joj rekao, ove reči nije nikad…
Kurir 04.07.2025
Najburniji pevačicin period bio je tokom i posle braka sa Zoranom Šijanom, koji je ubijen 27. novembra 1999. godine. Život Goce Božinovske je poput filma i svaki put kad sumira događaje iz svoje biografije ona otkrije poneki novi detalj zbog kojeg niko… »
Vesti dana »
Okupljanje ispred FDU: Održano 16 minuta tišine pre polaska ka opštini Novi Beograd
Danas pre 15 minutajoš 25 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 23 povezane
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Novi magazin pre 40 minutajoš 17 povezanih
uživo "Za tango je potrebno dvoje": Tramp razgovarao sa Mercom o mirovnom planu i poslao novu poruku Kijevu
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih
The Guardian: U Moskvu narednih dana stiže grupa američkih generala
Pravda pre 3 satajoš 19 povezanih