Повезане вести
Пред финале све признао: Стефан Карић 14 дана пред крај Елите 8 открио разлог свађе са Анђелом Ђуричић
Блиц 05.07.2025
Стефан Карић открио је због чега је започео сукоб са Анђелом Ђуричић у "Задрузи 8 Елити", који траје већ месецима уназад. Наиме, Стефан Карић је открио због чега је јавно раскринкао Анђелу Ђуричић. - Не знам шта бих рекао на све… »
Пред финале све признао Стефан Карић 14 дана пред крај Елите открио разлог свађе са Анђелом Ђуричић, ево зашто га је продала…
Курир 05.07.2025
Стефан Карић открио је због чега је започео сукоб са Анђелом Ђуричић у "Задрузи 8 Елити", који траје већ месецима. Наиме, Стефан Карић је открио због чега је јавно раскринкао Анђелу Ђуричић. - Не знам шта бих рекао на све ово… »
Чекао је финале да призна све Стефан Карић раскринкао Анђелу Ђуричић, ево зашто су се посвађали!
Ало 05.07.2025
Због овога је кивна на њега. Стефан Карић открио је због чега је започео сукоб са Анђелом Ђуричић у Елити 8 који траје већ месецима уназад. - Не знам шта бих рекао на све ово. Увек некако завршим у сваком односу овде. Нисам… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

Како је Хана прихватила маћеху? Испливали детаљи односа Данилове ћерке и Маје Огњеновић
Мондо пре 3 минутајош 43 повезане

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 2 сатајош 32 повезане

МУП: Приведен пољопривредник из околине Зрењанина, осумњичен за насилничко понашање
Зрењанински пре 9 минутајош 14 повезаних