Povezane vesti
Domaćice poludele za tortom zorice Brunclik! Otkriven njen tajni recept, a poslastica je savršena za svaku proslavu
Kurir 05.07.2025
Njena puslica torta je moja omiljena, onako hrskava, sa tankim korama od belanaca… Od nje sam uzela recept baš za tu tortu i pravila sam je za slavu, međutim, nije ispala ni slična njenoj, kore su bile debele. Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović… »
Torta Zorice Brunclik zbog koje svi luduju! Otkriven tajni recept, a poslastica je savršena za svaku proslavu
Telegraf 05.07.2025
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, jedan od najskladnijih parova na estradi, obnovili su svoje bračne zavete nakon čak 40 godina zajedničkog života. Pevačica, poznata ne samo po bogatoj muzičkoj karijeri već i po porodičnim vrednostima, ističe… »
Vesti dana »

Velika akcija policije i VJT na Karaburmi i u Višnjičkoj banji: Pronađeno oružje i droga, privedeno 25 osoba
Euronews pre 3 satajoš 27 povezanih

Oslobađanje izraelskih talaca: Evo kada bi Hamas mogao da pusti zatvorenike, među njima i državljanin Srbije!
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana

Naftna industrija Srbije podnela novi zahtev za odlaganje primene američkih sankcija
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 28 povezanih

FOTO Đokovića oduševili kineski navijači, priredili mu nešto što nikad pre nije viđeno
Nova pre 5 minutajoš 40 povezanih

Više desetina povređenih u ruskom napadu na železničku stanicu, kaže Zelenski
Južne vesti pre 49 minutajoš 18 povezanih