Povezane vesti
Upis u srednje škole u ponedeljak
Ozon 05.07.2025
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u ponedeljak i utorak, 7. i 8. jula. Upis je moguć na dva načina: elektronskim putem preko portala „Moja srednja škola“, od 7. jula u 8h do 8. jula do 15h i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za… »
Upis u srednje škole u ponedeljak, danas se predaju liste želja za preostala mesta
Radio 021 05.07.2025
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u ponedeljak i utorak, 7. i 8. jula. Upis je moguć na dva načina: elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola", od 7. jula u 8h do 8. jula do 15h i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za… »
Vesti dana »
Studenti i građani ispred Fakulteta dramskih umetnosti na godišnjicu napada: U toku 16 minuta tišine, sledi protestna šetnja FOTO
Nova pre 3 minutajoš 18 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 21 povezana
Kantone za Euronews Srbija o mirovnom planu za Ukrajinu: "Čini se kao beleška olovkom na papiru"
Euronews pre 52 minutajoš 15 povezanih
Predsednik: Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima o NIS-u, za 48 sati više informacija
RTV pre 18 minutajoš 13 povezanih
Odbrojavanje Kijevu – 28 poena ili gubitak američke pomoći; mediji izračunali: Rusija bi dobila teritoriju veličine Luksemburga
RTS pre 2 minutajoš 18 povezanih