Povezane vesti
Ovo je najskuplji spot snimljen na estradi: Koštao je 90.000 tadašnjih maraka, a Dragana je ovo prva uradila na našim…
Blic pre 23 dana
Pre više od tri decenije, Dragana Mirković je ušla u istoriju domaće muzičke scene snimivši spot „Za mene si ti“ za neverovatnih 90.000 tadašnjih maraka. Ovaj projekat, koji je bio pionirski uvođenje kompjuterske animacije u spotove na Balkanu, i dalje… »
Još niko nije oborio njen rekord! Dragana Mirković prva u regionu snimila spot kakav dotad nije viđen, a dala brdo love za to…
Kurir pre 23 dana
Uradila je nešto što u to vreme nije viđeno, a takvo snimanje koštalo je čak 90.000 nemačkih maraka. Dragana Mirković drži rekord na našim prostorima kao neko ko je snimio najskuplji spot i to za pesmu "Za mene si ti". Mirkovićeva je 1994. godine snimila… »
Vesti dana »

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih