Povezane vesti
Ovo je najskuplji spot snimljen na estradi: Koštao je 90.000 tadašnjih maraka, a Dragana je ovo prva uradila na našim…
Blic 05.07.2025
Pre više od tri decenije, Dragana Mirković je ušla u istoriju domaće muzičke scene snimivši spot „Za mene si ti“ za neverovatnih 90.000 tadašnjih maraka. Ovaj projekat, koji je bio pionirski uvođenje kompjuterske animacije u spotove na Balkanu, i dalje… »
Još niko nije oborio njen rekord! Dragana Mirković prva u regionu snimila spot kakav dotad nije viđen, a dala brdo love za to…
Kurir 05.07.2025
Uradila je nešto što u to vreme nije viđeno, a takvo snimanje koštalo je čak 90.000 nemačkih maraka. Dragana Mirković drži rekord na našim prostorima kao neko ko je snimio najskuplji spot i to za pesmu "Za mene si ti". Mirkovićeva je 1994. godine snimila… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 1 satjoš 31 povezana

Prognoza za petak: Kiša širom Srbije, do 17 stepeni, oprez za astmatičare
Serbian News Media pre 43 minutajoš 32 povezane

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 2 satajoš 13 povezanih