Повезане вести
Гастоз Не може да преболи њену смрт: Како сам могао да знам да ће то бити последњи позив?! Сломљен открио цимерима због…
Курир 05.07.2025
Репер и учесник "Задруге 8 Елите" Ненад Маринковић Гастоз је пре неколико година остао без мајке, а сада је у разговору са Јорданком Денчић проговорио о најтежем животном периоду. - Не кажем да сам баш ја крив. То цело… »
Гастоз сломљен због смртног случаја: "Како сам могао да знам да је то био последњи позив?"
Ало 05.07.2025
Не крије да га је губитак заувек променио. Ненад Маринковић Гастоз пре неколико година остао је без мајке, а сада је у разговору са Јорданком Денчић проговорио о најтежем животном периоду. Цимерки је испричао како је изгледао… »
Гастоз сломљен због њене смрти: "Како сам могао да знам да ће то бити последњи позив?!"
Блиц 05.07.2025
Репер и учесник "Задруге 8 Елите", Ненад Маринковић Гастоз је пре неколико година остао без мајке, а сада је у разговору са Јорданком Денчић проговорио о најтежем животном периоду. Ненад Маринковић Гастоз је испричао у " Задрузи… »
Вести дана »
Уживо Спектакл у Азији: Јапан дочекао 2026. годину уз специјалне обичаје ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 2 минутајош 27 повезаних
"Батут" упозорава и саветује за празнике: Будите умерени у исхрани, последице претеривања могу да буду опасне
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 22 повезане
Хладно и облачно време у Србији на последњи дан 2025. године са слабим снегом на планинама
Наслови.аи пре 1 сатјош 23 повезане
Радно време и дежурства током новогодишњих и божићних празника у Србији 2026
Наслови.аи пре 1 сатјош 17 повезаних