Povezane vesti
"Ma kakva sam ja gazdarica, zavlačim ruke i u klozet" Zorica Marković ima svoju kafanu u Beogradu, a evo kad dolazi na posao
Kurir 05.07.2025
Ja prva dođem ovde, u 6h, zalivam cveće, čistim baštu, pomogne zaposlenima... Folk pevačica Zorica Marković ima svoju kafanu, a kako kaže ne libi se da pomogne svojim radnicima. Naime, Zorica Marković, koja se može pohvaliti dugogodišnjom muzičkom… »
Folkerka (66) poseduje svoju kafanu u Beogradu: "Ma kakva sam ja gazdarica, zavlačim ruke i u klozet!"
Blic 05.07.2025
Folk pevačica Zorica Marković ima svoju kafanu, a kako kaže ne libi se da pomogne svojim radnicima. Naime, Zorica Marković, koja se može pohvaliti dugogodišnjom muzičkom karijerom i brojnim hitovima, u jednom momentu je odlučila da pokrene sopstveni… »
Vesti dana »
Vatrena stihija guta Španiju i Francusku: Više od 267.000 ljudi primorano na evakuaciju, požar preti Madridu
Euronews pre 10 minutajoš 33 povezane
Ko najviše zarađuje u Srbiji: Programeri na vrhu liste, najniže plate u jednoj delatnosti
Euronews pre 24 minutajoš 21 povezana
Danas pretežno sunčano, a onda sledi preokret: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana?
NIN pre 4 satijoš 25 povezanih
(Foto) Policija otkrila skriveni bunker u kamionu, a u njemu - 400 kg duvana! Šteta budžetu Srbije oko 4.400.000 dinara
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih
Gužva na graničnom prelazu Horgoš: Na ulazu u Srbiju čeka se 30 minuta, kolone se neprestano formiraju
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 15 povezanih