Повезане вести
"Ма каква сам ја газдарица, завлачим руке и у клозет" Зорица Марковић има своју кафану у Београду, а ево кад долази на посао
Курир 05.07.2025
Ја прва дођем овде, у 6х, заливам цвеће, чистим башту, помогне запосленима... Фолк певачица Зорица Марковић има своју кафану, а како каже не либи се да помогне својим радницима. Наиме, Зорица Марковић, која се може похвалити… »
Фолкерка (66) поседује своју кафану у Београду: "Ма каква сам ја газдарица, завлачим руке и у клозет!"
Блиц 05.07.2025
Фолк певачица Зорица Марковић има своју кафану, а како каже не либи се да помогне својим радницима. Наиме, Зорица Марковић, која се може похвалити дугогодишњом музичком каријером и бројним хитовима, у једном моменту је одлучила… »
Вести дана »
НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а: „То би значило блокаду свих плаћања“
Нова пре 59 минутајош 38 повезаних
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
НИН пре 9 минутајош 50 повезаних
(БЛОГ) После прекида штрајка глађу: Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић и даље у шаторима
Н1 Инфо пре 24 минутајош 13 повезаних
Преко 20 центиметара снега на Златибору, у Ужицу ломио гране и стабла: Зима стисла зубе у овом делу Србије, за сада нема завејаних путева
РИНА пре 1 сатјош 47 повезаних
Србија планира нови циклус раста уз подршку Светске банке: фокус на продуктивности, извозу и дигитализацији
Политика пре 44 минутајош 20 повезаних