Povezane vesti
"Ma kakva sam ja gazdarica, zavlačim ruke i u klozet" Zorica Marković ima svoju kafanu u Beogradu, a evo kad dolazi na posao
Kurir pre 23 dana
Ja prva dođem ovde, u 6h, zalivam cveće, čistim baštu, pomogne zaposlenima... Folk pevačica Zorica Marković ima svoju kafanu, a kako kaže ne libi se da pomogne svojim radnicima. Naime, Zorica Marković, koja se može pohvaliti dugogodišnjom muzičkom… »
Folkerka (66) poseduje svoju kafanu u Beogradu: "Ma kakva sam ja gazdarica, zavlačim ruke i u klozet!"
Blic pre 23 dana
Folk pevačica Zorica Marković ima svoju kafanu, a kako kaže ne libi se da pomogne svojim radnicima. Naime, Zorica Marković, koja se može pohvaliti dugogodišnjom muzičkom karijerom i brojnim hitovima, u jednom momentu je odlučila da pokrene sopstveni… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Do ovog datuma nema povratka pravog leta, pašće dosta kiše: Čubrilo objavio novu prognozu do polovine avgusta
Mondo pre 1 satjoš 44 povezane

Predsednica Skupštine Novog Sada: Opozicija napustila salu pre glasanja o inicijativi za podizanje spomenika žrtvama nadstrešnice
Blic pre 25 minutajoš 23 povezane

Neviđena euforija pred Oleksandriju - Partizan otvorio i severnu tribinu!
Sportske.net pre 29 minutajoš 35 povezanih