Povezane vesti
Ranđelović: Znamo šta radimo i koliko vredimo, siguran sam da možemo mnogo na SP
RTV 05.07.2025
BANGKOK - Znamo šta radimo, koliko vredimo i siguran sam da u jakoj konkurenciji možemo mnogo, izjavio je vaterpolista Srbije Sava Ranđelović uoči Svetskog prvenstva, koje će od 12. do 25. jula biti održano u Singapuru. Vaterpolisti Srbije se u Bangkoku… »
Ranđelović uoči Svetskog prvenstva: Svi će nas gledati kao olimpijske pobednike
RTS 05.07.2025
Vaterpolista Srbije Sava Ranđelović rekao je uoči Svetskog prvenstva, koje će od 12. do 25. jula biti održano u Singapuru, da srpski vaterpolisti znaju koliko vrede i da u jakoj konkurenciji mogu mnogo. Vaterpolisti Srbije se u Bangkoku sa selekcijom… »
Ranđelović: Znamo koliko vredimo, siguran sam da možemo mnogo na SP
Sportski žurnal 05.07.2025
Olimpijski šampioni u grupi sa Južnom Afrikom, Italijom i Rumunijom. Vaterpolista Srbije Sava Ranđelović uoči Svetskog prvenstva, koje će od 12. do 25. jula biti održano u Singapuru izjavio je da ekipa zna šta radi i koliko vredi. Nije imao sumnju da u… »
Ranđelović: Znamo šta radimo i koliko vredimo
Sport klub 05.07.2025
Vaterpolisti Srbije se u Bangkoku sa selekcijom Australije pripremaju za predstojeće Svetsko prvenstvo, a reprezentativac Sava Ranđelović rekao je da je njegova ekipa sigurna u sebe. „Dobro smo trenirali, imali odlične provere pre svega u Budimpešti. Za… »
Vesti dana »
Saigrači se hvatali za glavu: Jokić Šenguna zalepio na poster, da dobro ste pročitali (video)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 36 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 31 minutajoš 13 povezanih
Danas hladno, ponegde sa kišom i snegom i u nižim predelima, temperatura do šest stepeni u većini mesta
N1 Info pre 20 minutajoš 10 povezanih
Protesti danas u više mesta na godišnjicu napada na studente FDU, koji su pokrenuli talas blokada u Srbiji
Danas pre 16 minutajoš 5 povezanih