Povezane vesti

Ranđelović: Znamo šta radimo i koliko vredimo, siguran sam da možemo mnogo na SP

Ranđelović: Znamo šta radimo i koliko vredimo, siguran sam da možemo mnogo na SP

RTV pre 26 dana
BANGKOK - Znamo šta radimo, koliko vredimo i siguran sam da u jakoj konkurenciji možemo mnogo, izjavio je vaterpolista Srbije Sava Ranđelović uoči Svetskog prvenstva, koje će od 12. do 25. jula biti održano u Singapuru. Vaterpolisti Srbije se u Bangkoku… »
Ranđelović uoči Svetskog prvenstva: Svi će nas gledati kao olimpijske pobednike

Ranđelović uoči Svetskog prvenstva: Svi će nas gledati kao olimpijske pobednike

RTS pre 26 dana
Vaterpolista Srbije Sava Ranđelović rekao je uoči Svetskog prvenstva, koje će od 12. do 25. jula biti održano u Singapuru, da srpski vaterpolisti znaju koliko vrede i da u jakoj konkurenciji mogu mnogo. Vaterpolisti Srbije se u Bangkoku sa selekcijom… »
Ranđelović: Znamo koliko vredimo, siguran sam da možemo mnogo na SP

Ranđelović: Znamo koliko vredimo, siguran sam da možemo mnogo na SP

Sportski žurnal pre 26 dana
Olimpijski šampioni u grupi sa Južnom Afrikom, Italijom i Rumunijom. Vaterpolista Srbije Sava Ranđelović uoči Svetskog prvenstva, koje će od 12. do 25. jula biti održano u Singapuru izjavio je da ekipa zna šta radi i koliko vredi. Nije imao sumnju da u… »
Ranđelović: Znamo šta radimo i koliko vredimo

Ranđelović: Znamo šta radimo i koliko vredimo

Sport klub pre 26 dana
Vaterpolisti Srbije se u Bangkoku sa selekcijom Australije pripremaju za predstojeće Svetsko prvenstvo, a reprezentativac Sava Ranđelović rekao je da je njegova ekipa sigurna u sebe. „Dobro smo trenirali, imali odlične provere pre svega u Budimpešti. Za… »

Vesti dana »