Повезане вести

Ранђеловић: Знамо шта радимо и колико вредимо, сигуран сам да можемо много на СП

Ранђеловић: Знамо шта радимо и колико вредимо, сигуран сам да можемо много на СП

РТВ 05.07.2025
БАНГКОК - Знамо шта радимо, колико вредимо и сигуран сам да у јакој конкуренцији можемо много, изјавио је ватерполиста Србије Сава Ранђеловић уочи Светског првенства, које ће од 12. до 25. јула бити одржано у Сингапуру… »
Ранђеловић уочи Светског првенства: Сви ће нас гледати као олимпијске победнике

Ранђеловић уочи Светског првенства: Сви ће нас гледати као олимпијске победнике

РТС 05.07.2025
Ватерполиста Србије Сава Ранђеловић рекао је уочи Светског првенства, које ће од 12. до 25. јула бити одржано у Сингапуру, да српски ватерполисти знају колико вреде и да у јакој конкуренцији могу много. Ватерполисти Србије се у… »
Ранђеловић: Знамо колико вредимо, сигуран сам да можемо много на СП

Ранђеловић: Знамо колико вредимо, сигуран сам да можемо много на СП

Спортски журнал 05.07.2025
Олимпијски шампиони у групи са Јужном Африком, Италијом и Румунијом. Ватерполиста Србије Сава Ранђеловић уочи Светског првенства, које ће од 12. до 25. јула бити одржано у Сингапуру изјавио је да екипа зна шта ради и колико… »
Ранђеловић: Знамо шта радимо и колико вредимо

Ранђеловић: Знамо шта радимо и колико вредимо

Спорт клуб 05.07.2025
Ватерполисти Србије се у Бангкоку са селекцијом Аустралије припремају за предстојеће Светско првенство, а репрезентативац Сава Ранђеловић рекао је да је његова екипа сигурна у себе. „Добро смо тренирали, имали одличне провере… »

Вести дана »