Повезане вести
Зграда Скупштине Косова испражњена пред почетак 42. наставка седнице за избор владе
НИН 05.07.2025
Пред сам почетак 42. наставка конститутивне седнице Скупштине Косова по налогу обезбеђења испражњена је зграда Скупштине Косова, док су из секретаријата парламента саопштили да су информисани да се ради о претњи бомбом. Један… »
Због наводне претње бомбом пред почетак 42. наставка седнице испражњена зграда Скупштине Косова
Нова 05.07.2025
Пред сам почетак 42. наставка конститутивне седнице Скупштине Косова по налогу обезбеђења испражњена је зграда Скупштине Косова, док су из секретаријата парламента саопштили да су информисани да се ради о претњи бомбом. Један… »
Због наводне претње бомбом пред почетак 42. наставка седнице испражњена зграда
Нови магазин 05.07.2025
Због наводне претње пред почетак наставка седнице Скупштина Косова евакуисана
Данас 05.07.2025
Пред сам почетак 42 наставка конститутивне седнице косовске Скупштине по налогу обезбеђења испражњена је зграда Скупштине Косова. Један број посланика који је био у сали одмах је напустио зграду, док је истовремено и од… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 47 минутајош 44 повезане

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 32 минутајош 12 повезаних

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Нови магазин пре 21 минутајош 24 повезане

Истражна комисија уједињених нација: "Израел спроводи геноцид у Гази!"
Курир пре 3 сатајош 25 повезаних