Povezane vesti

"Tompson je predstavnik likovanja nad nečijom smrću" Đorđe David potkačio hrvatskog pevača "Sećam se te slike"

"Tompson je predstavnik likovanja nad nečijom smrću" Đorđe David potkačio hrvatskog pevača "Sećam se te slike"

Telegraf pre 23 dana
Koncert Marka Perkovića Tompsona održava se večeras u Zagrebu, a član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David prokomentarisao je kako samog pevača tako i to da li će takmičari iz te zemlje imati problema. - Tompson ima koncert večeras 1500 000 Hercegovca je… »
"Tompson je predstavnik likovanja nad nečijom smrću i bolom": Đorđe David žestoko udario na hrvatskog pevača: "Mi zbog toga…

"Tompson je predstavnik likovanja nad nečijom smrću i bolom": Đorđe David žestoko udario na hrvatskog pevača: "Mi zbog toga…

Blic pre 23 dana
Koncert Marka Perkovića Tompsona održava se večeras u Zagrebu, a član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David otkrio je da će takmičari iz Hrvatske zbog toga biti u problemu. " Tompson ima koncert večeras 1500 000 Hercegovca je krenulo na koncert, ja imama… »
Prognoze za pobednika "Zvezda Granda"! Evo ko će po njima odneti titulu: Bane Mojićević bez pardona otkrio favorita, a on je…

Prognoze za pobednika "Zvezda Granda"! Evo ko će po njima odneti titulu: Bane Mojićević bez pardona otkrio favorita, a on je…

Kurir pre 23 dana
Uskoro počinje veliko finale takmičenja " Zvezde Granda", a nekadašnji takmičari oglasili su i otkrili ko ima najveću šansu za pobedu. Prvi pobednik "Zvezda Granda" Bane Mojićević otkrio ko po njegovom mišljenju može biti pobednik ove sezone. - Nisam baš… »
Prognoze bivših pobednika "Zvezda Granda" ko će večeras osvojiti 1.: Mesto Bane Mojićević bez pardona otkrio svog favorita, a…

Prognoze bivših pobednika "Zvezda Granda" ko će večeras osvojiti 1.: Mesto Bane Mojićević bez pardona otkrio svog favorita, a…

Blic pre 23 dana
Uskoro će početi veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a uoči finale večeri, nekadašnji takmičari oglasili su i otkrili ko ima najveću šansu za pobedu. Prvi pobednik " Zvezda Granda" Bane Mojićević otkrio ko po njegovom mišljenju može biti… »
Ovo su svi pobednici "zvezda Granda" u proteklih 10 godina! Samo je jedan iz Srbije, neki su postali zvezde, a evo šta im se…

Ovo su svi pobednici "zvezda Granda" u proteklih 10 godina! Samo je jedan iz Srbije, neki su postali zvezde, a evo šta im se…

Kurir pre 23 dana
Večeras se održava veliko filane muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", koje je prošle nedelje započeto, ali je ubrzo prekinuto i odloženo za subotu, 05. jul. Publika već uveliko zna svoje favorite i spremno, sa telefonima u rukama, čeka početak spektakla… »
Ovo je pobednik Zvezda Granda? Oglasio se član žirija pred večerašnje finale

Ovo je pobednik Zvezda Granda? Oglasio se član žirija pred večerašnje finale

Mondo pre 23 dana
Večeras se održava finale "Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. Veliko finale "Zvezda Granda" se nastavlja večeras u direktnom prenosu od 21 čas. Finalisti iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine… »
"On je pobednik": Đorđe David pred finale "Zvezda Granda" otkrio ko je najveći favorit

"On je pobednik": Đorđe David pred finale "Zvezda Granda" otkrio ko je najveći favorit

Blic pre 23 dana
Večeras se održava finale "Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. - Ajde da se bavimo kroz životno iskustvo onim što večeras imamo ovde. Za mene je prvi favorit Makedonac, Nikola Stanišić. On je jedan jedini iz… »
"On je pobednik" Đorđe David pred finale Zvezda Granda otkrio ko je najveći favorit

"On je pobednik" Đorđe David pred finale Zvezda Granda otkrio ko je najveći favorit

Kurir pre 23 dana
Večeras se održava finale " Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. - Ajde da se bavimo kroz životno iskustvo onim što večeras imamo ovde. Za mene je prvi favorit Makedonac, Nikola Stanišić. On je jedan jedini… »
"On je pobednik" Na dan finala otkriveno ko je najveći favorit, procurila informacija iz Granda

"On je pobednik" Na dan finala otkriveno ko je najveći favorit, procurila informacija iz Granda

Alo pre 23 dana
Član žirija je izdvojio njega. Večeras se održava finale "Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. - Ajde da se bavimo kroz životno iskustvo onim što večeras imamo ovde. Za mene je prvi favorit Makedonac, Nikola… »

Vesti dana »