Povezane vesti
"Tompson je predstavnik likovanja nad nečijom smrću" Đorđe David potkačio hrvatskog pevača "Sećam se te slike"
Telegraf pre 23 dana
Koncert Marka Perkovića Tompsona održava se večeras u Zagrebu, a član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David prokomentarisao je kako samog pevača tako i to da li će takmičari iz te zemlje imati problema. - Tompson ima koncert večeras 1500 000 Hercegovca je… »
"Tompson je predstavnik likovanja nad nečijom smrću i bolom": Đorđe David žestoko udario na hrvatskog pevača: "Mi zbog toga…
Blic pre 23 dana
Koncert Marka Perkovića Tompsona održava se večeras u Zagrebu, a član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David otkrio je da će takmičari iz Hrvatske zbog toga biti u problemu. " Tompson ima koncert večeras 1500 000 Hercegovca je krenulo na koncert, ja imama… »
Prognoze za pobednika "Zvezda Granda"! Evo ko će po njima odneti titulu: Bane Mojićević bez pardona otkrio favorita, a on je…
Kurir pre 23 dana
Uskoro počinje veliko finale takmičenja " Zvezde Granda", a nekadašnji takmičari oglasili su i otkrili ko ima najveću šansu za pobedu. Prvi pobednik "Zvezda Granda" Bane Mojićević otkrio ko po njegovom mišljenju može biti pobednik ove sezone. - Nisam baš… »
Prognoze bivših pobednika "Zvezda Granda" ko će večeras osvojiti 1.: Mesto Bane Mojićević bez pardona otkrio svog favorita, a…
Blic pre 23 dana
Uskoro će početi veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a uoči finale večeri, nekadašnji takmičari oglasili su i otkrili ko ima najveću šansu za pobedu. Prvi pobednik " Zvezda Granda" Bane Mojićević otkrio ko po njegovom mišljenju može biti… »
Ovo su svi pobednici "zvezda Granda" u proteklih 10 godina! Samo je jedan iz Srbije, neki su postali zvezde, a evo šta im se…
Kurir pre 23 dana
Večeras se održava veliko filane muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", koje je prošle nedelje započeto, ali je ubrzo prekinuto i odloženo za subotu, 05. jul. Publika već uveliko zna svoje favorite i spremno, sa telefonima u rukama, čeka početak spektakla… »
Ovo je pobednik Zvezda Granda? Oglasio se član žirija pred večerašnje finale
Mondo pre 23 dana
Večeras se održava finale "Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. Veliko finale "Zvezda Granda" se nastavlja večeras u direktnom prenosu od 21 čas. Finalisti iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine… »
"On je pobednik": Đorđe David pred finale "Zvezda Granda" otkrio ko je najveći favorit
Blic pre 23 dana
Večeras se održava finale "Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. - Ajde da se bavimo kroz životno iskustvo onim što večeras imamo ovde. Za mene je prvi favorit Makedonac, Nikola Stanišić. On je jedan jedini iz… »
"On je pobednik" Đorđe David pred finale Zvezda Granda otkrio ko je najveći favorit
Kurir pre 23 dana
Večeras se održava finale " Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. - Ajde da se bavimo kroz životno iskustvo onim što večeras imamo ovde. Za mene je prvi favorit Makedonac, Nikola Stanišić. On je jedan jedini… »
"On je pobednik" Na dan finala otkriveno ko je najveći favorit, procurila informacija iz Granda
Alo pre 23 dana
Član žirija je izdvojio njega. Večeras se održava finale "Zvezda Granda", a Đorđe David je otkrio ko će po njegovom mišljenju biti pobednik. - Ajde da se bavimo kroz životno iskustvo onim što večeras imamo ovde. Za mene je prvi favorit Makedonac, Nikola… »
Vesti dana »

Student DUNP-a: Privatno obezbeđenje upalo na fakultet, nije bilo požara, narušena univerzitetska autonomija
Insajder pre 37 minutajoš 47 povezanih

(FOTO) Jake kiše i poplave u Kini: Poginulo 30 ljudi, više od 80.000 evakuisano
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Sednica Skupštine Vojvodine u toku, deo opozicije bojkotuje
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 13 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 2 povezane

Bajatović: Srbija kolateralna šteta sankcija, ali ostavljeni uslovi da NIS preživi
Sputnik pre 17 minutajoš 10 povezanih