Povezane vesti

"Rekla sam joj da spusti loptu" Anastasija se jednom umešala između Bogdane i Veljka, sve je počelo na odmoru

"Rekla sam joj da spusti loptu" Anastasija se jednom umešala između Bogdane i Veljka, sve je počelo na odmoru

Telegraf pre 23 dana
Bokser Veljko Ražnatović je godinama u srećnom braku sa Bogdanom Ražnatović sa kojom ima tri sina, Željka, Krstana i Isaiju. Bogdana se često ne pojavljuje u javnosti , ali je svojevremeno otkrila kako je upoznala Veljka. - Upoznavanje sa Veljkom bilo je… »
"Šikanirala ga je, nije na to navikao" Anastasija morala da se umeša između Veljka i Bogdane, sve je počelo na Kopaoniku

"Šikanirala ga je, nije na to navikao" Anastasija morala da se umeša između Veljka i Bogdane, sve je počelo na Kopaoniku

Kurir pre 23 dana
Bokser Veljko Ražnatović je godinama u srećnom braku sa Bogdanom Ražnatović sa kojom ima tri sina, Željka, Krstana i Isaiju. Cecina snajka ne voli da se eksponira u javnosti, a jednom prilikom je otkrila kako je upoznala Veljka Ražnatovića. - Upoznavanje… »
"Šikanirala ga je, on bio van sebe": Anastasija morala da se umeša između Veljka i Bogdane, sve je počelo na Kopaoniku

"Šikanirala ga je, on bio van sebe": Anastasija morala da se umeša između Veljka i Bogdane, sve je počelo na Kopaoniku

Blic pre 23 dana
Sin najveće balkanske zvezde, bokser Veljko Ražnatović je godinama u srećnom braku sa Bogdanom Ražnatović sa kojom ima tri sina, Željka, Krstana i Isaiju. Cecina snajka ne voli da se eksponira u javnosti, a jednom prilikom je otkrila kako je upoznala… »
"Šikanirala ga je, rekla sam joj..." Anastasija otkrila pravu istinu o odnosu Veljka i Bogdane Ražnatović

"Šikanirala ga je, rekla sam joj..." Anastasija otkrila pravu istinu o odnosu Veljka i Bogdane Ražnatović

Alo pre 23 dana
Iako Bogdana ne voli da se javno eksponira, jednom prilikom je otkrila kako je došlo do njenog i Veljkovog poznanstva. Veljko Ražnatović je godinama u braku sa Bogdanom Ražnatović sa kojom ima tri sina, Željka, Krstana i Isaiju. Iako Bogdana ne voli da… »

Vesti dana »