Povezane vesti
U kolibi na Tajlandu pronađen napušteni dečak okružen psima, komunicira samo lajanjem
Sputnik pre 22 dana
Tajlandska policija pronašla je tokom racije osmogodišnjeg dečaka koji je živeo sam u kolibi okružen psima, a nije bio sposoban da komunicira, već samo da laje. Dečak je pronađen u kolibi, u kojoj su ga majka i 23-godišnji brat napustili, koji su, kako… »
"Nije govorio, samo je lajao": Potresna priča iz Tajlanda - pronađen dečak koji je odrastao sa psima
Euronews pre 22 dana
Tajlandska policija pronašla je tokom racije osmogodišnjeg dečaka koji je živeo sam u kolibi okružen psima, a nije bio sposoban da komunicira, već samo da laje, preneo je danas Miror. Dečak je pronađen u kolibi, u kojoj su ga majka i 23-godišnji brat… »
Tajland: u kolibi pronađen napušteni dečak okružen psima, komunicira samo lajanjem
Politika pre 22 dana
BANGKOK – Tajlandska policija pronašla je tokom racije osmogodišnjeg dečaka koji je živeo sam u kolibi okružen psima, a nije bio sposoban da komunicira, već samo da laje, preneo je danas Miror. Dečak je pronađen u kolibi, u kojoj su ga majka i… »
Dečak (8) odrastao među čoporom pasa! Podizale ga lutalice, a umesto da govori - laje: Dramatična priča isplivala na videlo i…
Kurir pre 23 dana
Dok su se drugi mališani njegove generacije igrali i učili da pišu, on je odrastao među čoporom pasa, zatvoren u kolibi bez vode, hrane, obrazovanja ili bilo kakve ljudske pažnje. Zamislite osmogodišnjaka koji ne zna niti jednu ljudsku reč. Koji ne zna… »
Dečak koji laje! Osmogodišnjaka odgojili psi Porodica ga je ostavila da živi sa čoporom životinja i bez kontakta sa ljudima…
Blic pre 23 dana
Osmogodišnji dečak bio je potpuno lišen ljudske interakcije na severu Tajlanda nakon što su ga zanemarili njegova 46-godišnja majka i brat, zavisnici od droge. Policija je otkrila osmogodišnjeg dečaka koji je živeo među čoporom divljih pasa u prljavoj… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih

Do ovog datuma nema povratka pravog leta, pašće dosta kiše: Čubrilo objavio novu prognozu do polovine avgusta
Mondo pre 2 satajoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Vladan Milojević pred revanš sa Linkolnom: Niko nije pre utakmice pobedio, Arnautović će biti u sastavu
Danas pre 51 minutajoš 45 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 64 povezane