Повезане вести

У колиби на Тајланду пронађен напуштени дечак окружен псима, комуницира само лајањем

У колиби на Тајланду пронађен напуштени дечак окружен псима, комуницира само лајањем

Спутник 05.07.2025
Тајландска полиција пронашла је током рације осмогодишњег дечака који је живео сам у колиби окружен псима, а није био способан да комуницира, вец́ само да лаје. Дечак је пронађен у колиби, у којој су га мајка и 23-годишњи брат… »
"Није говорио, само је лајао": Потресна прича из Тајланда - пронађен дечак који је одрастао са псима

"Није говорио, само је лајао": Потресна прича из Тајланда - пронађен дечак који је одрастао са псима

Еуроневс 05.07.2025
Тајландска полиција пронашла је током рације осмогодишњег дечака који је живео сам у колиби окружен псима, а није био способан да комуницира, већ само да лаје, пренео је данас Мирор. Дечак је пронађен у колиби, у којој су га… »
Тајланд: у колиби пронађен напуштени дечак окружен псима, комуницира само лајањем

Тајланд: у колиби пронађен напуштени дечак окружен псима, комуницира само лајањем

Политика 05.07.2025
БАНГКОК – Тајландска полиција пронашла је током рације осмогодишњег дечака који је живео сам у колиби окружен псима, а није био способан да комуницира, већ само да лаје, пренео је данас Мирор. Дечак је пронађен у колиби, у којој… »
Дечак (8) одрастао међу чопором паса! Подизале га луталице, а уместо да говори - лаје: Драматична прича испливала на видело и…

Дечак (8) одрастао међу чопором паса! Подизале га луталице, а уместо да говори - лаје: Драматична прича испливала на видело и…

Курир 05.07.2025
Док су се други малишани његове генерације играли и учили да пишу, он је одрастао међу чопором паса, затворен у колиби без воде, хране, образовања или било какве људске пажње. Замислите осмогодишњака који не зна нити једну… »
Дечак који лаје! Осмогодишњака одгојили пси Породица га је оставила да живи са чопором животиња и без контакта са људима…

Дечак који лаје! Осмогодишњака одгојили пси Породица га је оставила да живи са чопором животиња и без контакта са људима…

Блиц 04.07.2025
Осмогодишњи дечак био је потпуно лишен људске интеракције на северу Тајланда након што су га занемарили његова 46-годишња мајка и брат, зависници од дроге. Полиција је открила осмогодишњег дечака који је живео међу чопором… »

Вести дана »