Повезане вести
У колиби на Тајланду пронађен напуштени дечак окружен псима, комуницира само лајањем
Спутник 05.07.2025
Тајландска полиција пронашла је током рације осмогодишњег дечака који је живео сам у колиби окружен псима, а није био способан да комуницира, вец́ само да лаје. Дечак је пронађен у колиби, у којој су га мајка и 23-годишњи брат… »
"Није говорио, само је лајао": Потресна прича из Тајланда - пронађен дечак који је одрастао са псима
Еуроневс 05.07.2025
Тајландска полиција пронашла је током рације осмогодишњег дечака који је живео сам у колиби окружен псима, а није био способан да комуницира, већ само да лаје, пренео је данас Мирор. Дечак је пронађен у колиби, у којој су га… »
Тајланд: у колиби пронађен напуштени дечак окружен псима, комуницира само лајањем
Политика 05.07.2025
БАНГКОК – Тајландска полиција пронашла је током рације осмогодишњег дечака који је живео сам у колиби окружен псима, а није био способан да комуницира, већ само да лаје, пренео је данас Мирор. Дечак је пронађен у колиби, у којој… »
Дечак (8) одрастао међу чопором паса! Подизале га луталице, а уместо да говори - лаје: Драматична прича испливала на видело и…
Курир 05.07.2025
Док су се други малишани његове генерације играли и учили да пишу, он је одрастао међу чопором паса, затворен у колиби без воде, хране, образовања или било какве људске пажње. Замислите осмогодишњака који не зна нити једну… »
Дечак који лаје! Осмогодишњака одгојили пси Породица га је оставила да живи са чопором животиња и без контакта са људима…
Блиц 04.07.2025
Осмогодишњи дечак био је потпуно лишен људске интеракције на северу Тајланда након што су га занемарили његова 46-годишња мајка и брат, зависници од дроге. Полиција је открила осмогодишњег дечака који је живео међу чопором… »
Вести дана »

Вучић се састао са јапанским царем Нарухитом, позвао га да посети Србију
Н1 Инфо пре 25 минутајош 15 повезаних

Гори Газа, идф удара гвозденом песницом! Огласио се израелски министар одбране
Ало пре 1 сатјош 13 повезаних

Ограничење маржи, две недеље касније: Шта показују прве контроле трговинских ланаца?
Данас пре 36 минутајош 9 повезаних

Вучић са Ишибом: Корак ка стварању још јачег партнерства Србије и Јапана
Еуроневс пре 6 минутајош 8 повезаних