Повезане вести

Српкиња отишла у Грчку са двоје деце, затекла је страшна невоља: Добри људи чули позив у помоћ

Српкиња отишла у Грчку са двоје деце, затекла је страшна невоља: Добри људи чули позив у помоћ

Телеграф 05.07.2025
Једна мама из Србије данас се обратила за помоћ путем Фејсбука. Она је у групи Грчка инфо написала да је на летовању са два детета од којих је једно завршило на лечењу у болници. Дете које се лечи, објаснила је, хоспитализовано… »
Очајна мајка из Србије тражи помоћ: Једно дете јој је у болници у Солуну, а друго само у Неос Мармарасу

Очајна мајка из Србије тражи помоћ: Једно дете јој је у болници у Солуну, а друго само у Неос Мармарасу

Нова 05.07.2025
Једна жена из Србије отишла је на летовање са своје двоје деце у грчку, ни не слутећи да ће их задесити веома тешка ситуација. Наиме, једно од деце завршило је у болници у Солуну, а овој жени је хитно потребна помоћ! Како је… »
"Дете ми је остало само у Неос Мармарасу, очајна сам": Жени из Србије пресело летовање у Грчкој, усијале се мреже

"Дете ми је остало само у Неос Мармарасу, очајна сам": Жени из Србије пресело летовање у Грчкој, усијале се мреже

Мондо 05.07.2025
Жена из Србије тражи помоћ на друштвеним мрежама јер јој је једно дете током летовања завршило у болници у Грчкој. Жена из Србије отишла је на летовање у Грчку са двоје деце, али је једно од њих нажалост завршило у болници у… »
Очајна мајка из Србије моли за помоћ у Грчкој! Једно дете у болници у Солуну, друго остало само у Неос Мармарасу

Очајна мајка из Србије моли за помоћ у Грчкој! Једно дете у болници у Солуну, друго остало само у Неос Мармарасу

Ало 05.07.2025
Жена из Србије затражила је помоћ путем друштвених мрежа док се једно њено дете налази у болници у Солуну, а друго је остало само у Неос Мармарасу. Због строгих правила посета и отежаног превоза, мајка је у врло тешкој… »
Драма мајке из Србије: Једно дете јој хоспитализовано у Солуну, друго остало само у Неос Мармарасу: Очајна жена хитно…

Драма мајке из Србије: Једно дете јој хоспитализовано у Солуну, друго остало само у Неос Мармарасу: Очајна жена хитно…

Блиц 05.07.2025
Једна жена из Србије отишла је на летовање са своје двоје деце у грчку, ни не слутећи да ће их задесити веома тешка ситуација. Наиме, једно од деце завршило је у болници у Солуну, а овој жени је хитно потребна помоћ! Како је… »

Вести дана »