Povezane vesti

Srpkinja otišla u Grčku sa dvoje dece, zatekla je strašna nevolja: Dobri ljudi čuli poziv u pomoć

Srpkinja otišla u Grčku sa dvoje dece, zatekla je strašna nevolja: Dobri ljudi čuli poziv u pomoć

Telegraf pre 23 dana
Jedna mama iz Srbije danas se obratila za pomoć putem Fejsbuka. Ona je u grupi Grčka info napisala da je na letovanju sa dva deteta od kojih je jedno završilo na lečenju u bolnici. Dete koje se leči, objasnila je, hospitalizovano je u Solunu, dok je ona… »
Očajna majka iz Srbije traži pomoć: Jedno dete joj je u bolnici u Solunu, a drugo samo u Neos Marmarasu

Očajna majka iz Srbije traži pomoć: Jedno dete joj je u bolnici u Solunu, a drugo samo u Neos Marmarasu

Nova pre 23 dana
Jedna žena iz Srbije otišla je na letovanje sa svoje dvoje dece u grčku, ni ne sluteći da će ih zadesiti veoma teška situacija. Naime, jedno od dece završilo je u bolnici u Solunu, a ovoj ženi je hitno potrebna pomoć! Kako je žena napisala na stranici… »
"Dete mi je ostalo samo u Neos Marmarasu, očajna sam": Ženi iz Srbije preselo letovanje u Grčkoj, usijale se mreže

"Dete mi je ostalo samo u Neos Marmarasu, očajna sam": Ženi iz Srbije preselo letovanje u Grčkoj, usijale se mreže

Mondo pre 23 dana
Žena iz Srbije traži pomoć na društvenim mrežama jer joj je jedno dete tokom letovanja završilo u bolnici u Grčkoj. Žena iz Srbije otišla je na letovanje u Grčku sa dvoje dece, ali je jedno od njih nažalost završilo u bolnici u Solunu. Drugo dete ostalo… »
Očajna majka iz Srbije moli za pomoć u Grčkoj! Jedno dete u bolnici u Solunu, drugo ostalo samo u Neos Marmarasu

Očajna majka iz Srbije moli za pomoć u Grčkoj! Jedno dete u bolnici u Solunu, drugo ostalo samo u Neos Marmarasu

Alo pre 23 dana
Žena iz Srbije zatražila je pomoć putem društvenih mreža dok se jedno njeno dete nalazi u bolnici u Solunu, a drugo je ostalo samo u Neos Marmarasu. Zbog strogih pravila poseta i otežanog prevoza, majka je u vrlo teškoj situaciji. Žena iz Srbije koja je… »
Drama majke iz Srbije: Jedno dete joj hospitalizovano u Solunu, drugo ostalo samo u Neos Marmarasu: Očajna žena hitno…

Drama majke iz Srbije: Jedno dete joj hospitalizovano u Solunu, drugo ostalo samo u Neos Marmarasu: Očajna žena hitno…

Blic pre 23 dana
Jedna žena iz Srbije otišla je na letovanje sa svoje dvoje dece u grčku, ni ne sluteći da će ih zadesiti veoma teška situacija. Naime, jedno od dece završilo je u bolnici u Solunu, a ovoj ženi je hitno potrebna pomoć! Kako je žena napisala na stranici… »

Vesti dana »