Povezane vesti
Apel stručnjaka za mentalno zdravlje na prestanak primene sile
Novi magazin 05.07.2025
Pre dva dana upućen je onlajn apel stručnjaka iz oblasti mentanlog zdravlja za prestanak primene sile, nakon eskalacije represije i masovnih hapšenja studenata i građana na blokadama nakon Vidovdanskog protesta. PDF dokument, prema rečima reporterke N1… »
"Svedoci brutalnosti su apsolutno traumatizovani": Apel stručnjaka za mentalno zdravlje na prestanak primene sile
N1 Info 05.07.2025
Pre dva dana upućen je onlajn apel stručnjaka iz oblasti mentanlog zdravlja za prestanak primene sile, nakon eskalacije represije i masovnih hapšenja studenata i građana na blokadama nakon Vidovdanskog protesta. PDF dokument, prema rečima reporterke N1… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Atraktivna voditeljka ostala u šoku zbog poteza košarkaša Zvezde! Moneke prišao fatalnoj Turkinji, pa joj okrenuo leđa! Nasmejao sve, pa poslao jaku poruku
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
"Poginulo 47 osoba u baru u Kran-Montani": Među povređenima četiri državljana Srbije
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 59 povezanih
Veliki povratak na horizontu? Alimpijević otkrio detalje oko Kalinića i reprezentacije!
Hot sport pre 2 satajoš 90 povezanih
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 22 povezane