Повезане вести

Шутановац Рубију: Ја сам амбасадор Србије, време је за стратешке односе Србије и САД

Шутановац Рубију: Ја сам амбасадор Србије, време је за стратешке односе Србије и САД

Н1 Инфо 05.07.2025
Амбасада Србије у Вашингтону саопштила је да је амбасадор Драган Шутановац имао, како је навела, „кратак, али значајан“ разговор са америчким сенатором и председником Одбора за спољне послове Сената, Марком Рубијем, пише КоССев… »
Шутановац и Рубио: Време је за стратешке односе Србије и САД

Еуроневс 05.07.2025
Амбасадор Србије у Вашингтону Драган Шутановац сусрео се са америчким државним секретаром Марком Рубиом и том приликом су се сагласили да је време за стратешке односе између Србије и САД. Шутановац је имао кратак и садржајан… »

РТВ 05.07.2025
ВАШИНГТОН - Амбасадор Србије у Вашингтону Драган Шутановац сусрео се са америчким државним секретаром Марком Рубиом и том приликом су се сагласили да је време за стратешке односе између Србије и САД. Шутановац је имао кратак и… »
(Видео): Шутановац разговарао са Рубиом: Време је за стратешке односе Србије и САД

(Видео): Шутановац разговарао са Рубиом: Време је за стратешке односе Србије и САД

Блиц 05.07.2025
Амбасадор Србије у Вашингтону Драган Шутановац сусрео се са америчким државним секретаром Марком Рубиом и том приликом су се сагласили да је време за стратешке односе између Србије и САД. Шутановац је имао кратак и садржајан… »

НИН 05.07.2025
Амбасадор Србије у Вашингтону Драган Шутановац сусрео се са америчким државним секретаром Марком Рубиом и том приликом су се сагласили да је време за стратешке односе између Србије и САД. Драган Шутановац је имао кратак и… »
Државни секретар САД открио српском амбасадору који му је главни приоритет у вези са Србијом

Државни секретар САД открио српском амбасадору који му је главни приоритет у вези са Србијом

Спутник 05.07.2025

Вести дана »