Povezane vesti

Šutanovac Rubiju: Ja sam ambasador Srbije, vreme je za strateške odnose Srbije i SAD

Šutanovac Rubiju: Ja sam ambasador Srbije, vreme je za strateške odnose Srbije i SAD

N1 Info pre 26 dana
Ambasada Srbije u Vašingtonu saopštila je da je ambasador Dragan Šutanovac imao, kako je navela, „kratak, ali značajan“ razgovor sa američkim senatorom i predsednikom Odbora za spoljne poslove Senata, Markom Rubijem, piše KoSSev. U saopštenju objavljenom… »
Šutanovac i Rubio: Vreme je za strateške odnose Srbije i SAD

Euronews pre 26 dana
Ambasador Srbije u Vašingtonu Dragan Šutanovac susreo se sa američkim državnim sekretarom Markom Rubiom i tom prilikom su se saglasili da je vreme za strateške odnose između Srbije i SAD. Šutanovac je imao kratak i sadržajan razgovor sa Rubiom, objavila… »

RTV pre 26 dana
VAŠINGTON - Ambasador Srbije u Vašingtonu Dragan Šutanovac susreo se sa američkim državnim sekretarom Markom Rubiom i tom prilikom su se saglasili da je vreme za strateške odnose između Srbije i SAD. Šutanovac je imao kratak i sadržajan razgovor sa… »
(Video): Šutanovac razgovarao sa Rubiom: Vreme je za strateške odnose Srbije i SAD

(Video): Šutanovac razgovarao sa Rubiom: Vreme je za strateške odnose Srbije i SAD

Blic pre 26 dana
Ambasador Srbije u Vašingtonu Dragan Šutanovac susreo se sa američkim državnim sekretarom Markom Rubiom i tom prilikom su se saglasili da je vreme za strateške odnose između Srbije i SAD. Šutanovac je imao kratak i sadržajan razgovor sa Rubiom, objavila… »

NIN pre 26 dana
Ambasador Srbije u Vašingtonu Dragan Šutanovac susreo se sa američkim državnim sekretarom Markom Rubiom i tom prilikom su se saglasili da je vreme za strateške odnose između Srbije i SAD. Dragan Šutanovac je imao kratak i sadržajan razgovor sa Markom… »
Državni sekretar SAD otkrio srpskom ambasadoru koji mu je glavni prioritet u vezi sa Srbijom

Državni sekretar SAD otkrio srpskom ambasadoru koji mu je glavni prioritet u vezi sa Srbijom

Sputnik pre 26 dana

Vesti dana »