Повезане вести

Вики дошла на зг, проговорила о такмичару који ју је оптужио да му је узимала мито: "Трудила сам се да има..."

Вики дошла на зг, проговорила о такмичару који ју је оптужио да му је узимала мито: "Трудила сам се да има..."

Телеграф 05.07.2025
Вики Миљковић се појавила вечерас на финалу Звезда Гранда и заблистала својом појавом као што то увек чини. На почетку је била расположена да прокоментарише само финале, колеге и све што се о њој писало у протеклом периоду. -… »
"То је једна велика срамота и љага" Цеца стигла на финале, поменула Вики и тачан датум кад напушта фотељу!

"То је једна велика срамота и љага" Цеца стигла на финале, поменула Вики и тачан датум кад напушта фотељу!

Ало 05.07.2025
Цеца Ражнатовић на финалу "Звезда Гранда" стигла са стилом. Цеца Ражнатовић стигла је на финале музичког такмичења "Звезде Гранда" те засенила све својом појавом и прелепим стајлингом. Цеца је стала и попричала са новинарима о… »
Цеца открила још колико остаје у жирију Звезда Гранда: Прокоментарисала и скандал везан за Вики Миљковић

Цеца открила још колико остаје у жирију Звезда Гранда: Прокоментарисала и скандал везан за Вики Миљковић

Телеграф 05.07.2025
Музичка дива Цеца Ражнатовић појавила се у финалу музичког такмичења "Звезде Гранда" те засенила све својом појавом и прелепим стајлингом. Цеца је стала и порпричала са новинарима о финалу и кандидатима али се дотакла и својих… »
Цеца открила колико још тачно остаје у "звездама Гранда": На финалу музичког такмичења изнела детаље уговора, а ево шта каже…

Цеца открила колико још тачно остаје у "звездама Гранда": На финалу музичког такмичења изнела детаље уговора, а ево шта каже…

Блиц 05.07.2025
Музичка дива Цеца Ражнатовић појавила се у финалу музичког такмичења "Звезде Гранда", а како је истакла, не жели да прогнозира победника. - Ја никада не прогнозирам , свако од нас који смо ментори желели би да имамо победника… »

Вести дана »