Povezane vesti

Viki došla na zg, progovorila o takmičaru koji ju je optužio da mu je uzimala mito: "Trudila sam se da ima..."

Viki došla na zg, progovorila o takmičaru koji ju je optužio da mu je uzimala mito: "Trudila sam se da ima..."

Telegraf pre 26 dana
Viki Miljković se pojavila večeras na finalu Zvezda Granda i zablistala svojom pojavom kao što to uvek čini. Na početku je bila raspoložena da prokomentariše samo finale, kolege i sve što se o njoj pisalo u proteklom periodu. - Kao serije turske svake… »
"To je jedna velika sramota i ljaga" Ceca stigla na finale, pomenula Viki i tačan datum kad napušta fotelju!

"To je jedna velika sramota i ljaga" Ceca stigla na finale, pomenula Viki i tačan datum kad napušta fotelju!

Alo pre 25 dana
Ceca Ražnatović na finalu "Zvezda Granda" stigla sa stilom. Ceca Ražnatović stigla je na finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" te zasenila sve svojom pojavom i prelepim stajlingom. Ceca je stala i popričala sa novinarima o finalu i kandidatima, ali… »
Ceca otkrila još koliko ostaje u žiriju Zvezda Granda: Prokomentarisala i skandal vezan za Viki Miljković

Ceca otkrila još koliko ostaje u žiriju Zvezda Granda: Prokomentarisala i skandal vezan za Viki Miljković

Telegraf pre 25 dana
Muzička diva Ceca Ražnatović pojavila se u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" te zasenila sve svojom pojavom i prelepim stajlingom. Ceca je stala i porpričala sa novinarima o finalu i kandidatima ali se dotakla i svojih koleginica. Na početku je… »
Ceca otkrila koliko još tačno ostaje u "zvezdama Granda": Na finalu muzičkog takmičenja iznela detalje ugovora, a evo šta kaže…

Ceca otkrila koliko još tačno ostaje u "zvezdama Granda": Na finalu muzičkog takmičenja iznela detalje ugovora, a evo šta kaže…

Blic pre 25 dana
Muzička diva Ceca Ražnatović pojavila se u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a kako je istakla, ne želi da prognozira pobednika. - Ja nikada ne prognoziram , svako od nas koji smo mentori želeli bi da imamo pobednika još jednog u timu. Ja imam… »

Vesti dana »