Povezane vesti
Tramp odustaje? Ne mogu garantovati skori kraj rata u Ukrajini
Večernje novosti pre 24 sata
AMERIČKI predsednik Donald Tramp više nije siguran da može da okonča vojni sukob između Rusije i Ukrajine, iako kaže da je to prioritet Bele kuće. Foto: Tanjug/AP - Ne znam. Ne mogu vam reći da li će se to dogoditi ili ne - rekao je Tramp novinarima u… »
Tramp se povlači: Ne mogu garantovati skori kraj rata u Ukrajini
Sputnik pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp više nije siguran da može da okonča vojni sukob između Rusije i Ukrajine, iako kaže da je to prioritet Bele kuće. „Voleo bih da se to dogodi“, dodao je američki lider, prenosi "Politiko". On naglašava da reči američkog… »
Najžešće od Drugog svetskog rata
Radar pre 1 dan
Sugerisano povlačenje SAD iz evropske bezbednosne arhitekture i rat u Ukrajini koji nikako da se okonča doveli su do toga da Nemačka već prošle godine bude četvrti najveći svetski potrošač na odbranu. Taj trend može samo da se nastavi. Ako ne plate, neću… »
"Ne znam": Tramp odgovorio na pitanje da li može zaustaviti rat u Ukrajini: "Ne mogu da kažem..."
Blic pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u petak da nije siguran hoće li moći okončati rat u Ukrajini, što je potpuno drugačija izjava u odnosu na njegovo obećanje s početka mandata da će brzo zaustaviti sukob. - Ne znam. Ne mogu… »
Vesti dana »

(BLOG) "Kojekude" blokade: Žandarmerija se povukla sa Zelenog venca, uhapšen užički odbornik
N1 Info pre 11 minutajoš 26 povezanih

Vremenski preokret u Srbiji, RHMZ izdao upozorenje: Nevreme zamenjuje toplotni talas, najavljeni jaki pljuskovi i vetar
Euronews pre 11 minutajoš 34 povezane

Ukrajinski zvaničnici: Noćas najmanje četvoro poginulih, 36 ranjenih u ruskim napadima
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih