Povezane vesti

Hačanov u četvrtfinalu Vimbldona, Rus na korak od najvećeg uspeha

Hačanov u četvrtfinalu Vimbldona, Rus na korak od najvećeg uspeha

Sportske.net pre 24 dana
Ruski teniser Karen Hačanov prvi je četvrtfinalista ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je danas u Londonu pobedio poljskog igrača Kamila Majhržaka sa 6:4, 6:2, 6:3. Meč između Hačanova i Majhržaka, 20. i 109. igrača sveta, trajao je sat i 47 minuta. Ruski… »
Srpkinja srušila nemicu: Teodora Kostović u 2. kolu Vimbldona

Srpkinja srušila nemicu: Teodora Kostović u 2. kolu Vimbldona

Kurir pre 24 dana
Specijalni izveštač iz Vimbldona: Vuk Brajović. Peta nositeljka turnira za juniorke Teodora Kostović je uspešno startovala takmičenje na ovogodišnjem Vimbldonu, dobivši kvalifikantkinju Viktoriju Pole iz Nemačke sa 7:6, 6:3 posle skoro 100 minuta igre… »
De Minor: Neverovatno je šta Đoković radi u tim godinama

De Minor: Neverovatno je šta Đoković radi u tim godinama

RTS pre 23 dana
Aleks de Minor, naredni rival Novaka Đokovića u osmini finala Vimbldona, istakao je za britanske medije da je srpski teniser oborio sve rekorde, a i dalje je tu i da je to što radi u tim godinama neverovatno. I De Minor i Đoković su relativno lako… »
Hačanov ponovio najbolji plasman na Vimbldonu stigavši do četvrtfinala

Hačanov ponovio najbolji plasman na Vimbldonu stigavši do četvrtfinala

RTS pre 23 dana
Ruski teniser Karen Hačanov plasirao se u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Poljakom Kamilom Majhržakom rezultatom 6:4, 6:2, 6:3. Hačanov, koji je 17. nosilac, odigrao je izuzetno siguran i dominantan meč, iskoristivši svaku priliku koju mu je protivnik… »
Hačanov prvi četvrtfinalista Vimbldona

Hačanov prvi četvrtfinalista Vimbldona

Radio sto plus pre 23 dana
Meč između Hačanova i Majhržaka, 20. i 109. igrača sveta, trajao je sat i 47 minuta. Ruski igrač je prvi set osvojio zahvaljujući brejku u trećem gemu, dok je drugi deo igre dobio sa dva napravljena brejka, u trećem i petom gemu. Hačanov je sa serijom… »
Rutinski odrađen posao! Hačanov prvi četvrtfinalista Vimbldona - evo protiv koga igra u borbi za polufinale!

Rutinski odrađen posao! Hačanov prvi četvrtfinalista Vimbldona - evo protiv koga igra u borbi za polufinale!

Kurir pre 23 dana
Meč između Hačanova i Majhržaka, 20. i 109. igrača sveta, trajao je sat i 47 minuta. Ruski teniser Karen Hačanov prvi je četvrtfinalista ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je danas u Londonu pobedio poljskog igrača Kamila Majhržaka sa 6:4, 6:2, 6:3. Ruski… »
Poznat prvi četvrtfinalista Vimbldona, nije se produžila najveća ovogodišnja bajka

Poznat prvi četvrtfinalista Vimbldona, nije se produžila najveća ovogodišnja bajka

Telegraf pre 23 dana
Kao što je bilo i očekivano, Karen Hačanov uspeo je da se plasira u četvrtfinale Vimbldona, pošto je u prvom meču današnjeg programa uspeo da bez ikakvih problema zaustavi najveće iznenađenje dosadašnjeg dela turnira, Kamila Majhržaka iz Poljske - 3:0… »
„Mnogo sam mrzeo Novaka Đokovića, a onda sam naučio…“

„Mnogo sam mrzeo Novaka Đokovića, a onda sam naučio…“

Nova pre 23 dana
Novak Đoković nastavlja pohod na novu titulu u Vimbldonu – pobedom protiv Miomira Kecmanovića u tri seta plasirao se u osminu finala, gde ga čeka Aleks de Minor. I dok na terenu i dalje dominira, van njega uspeva da osvoji i srca nekadašnjih skeptika… »
„Mnogo sam mrzeo Đokovića, ali sam naučio da ga volim“

„Mnogo sam mrzeo Đokovića, ali sam naučio da ga volim“

Sport klub pre 23 dana
Nije Novak Đoković samo majstor za preokrete na terenu. Majstor je i da ljude uveri da su na njega gledali sa predrasudama, da je i kao igrač i kao osoba, mnogo bolji nego što neki, pomalo zamagljenih očiju, misle. Jedan od njih je i Lioner Ru, nekada… »
Aleks de Minor: Novak je "kompletirao" tenis - oborio je sve moguće rekorde

Aleks de Minor: Novak je "kompletirao" tenis - oborio je sve moguće rekorde

Euronews pre 23 dana
Bez većih problema Novak Đoković došao je do osmine finala Vimbldona, prepustivši svega jedan gem u dosadašnjem toku takmičenja, a sada ga očekuje najveći izazov u Londonu - okršaj sa 11. igračem sveta Aleksom de Minorom. Momak iz Sidneja osvojio je… »
Bivši francuski teniser iznenadio izjavom: "Mnogo sam mrzeo Novaka Đokovića..."

Bivši francuski teniser iznenadio izjavom: "Mnogo sam mrzeo Novaka Đokovića..."

Telegraf pre 23 dana
Fantastično je odigrao Novak Đoković sinoć protiv Miomira Kecmanovića i pobedom u tri seta sebi je obezbedio mesto u osmini finala Vimbldona, gde ga sada čeka Aleks de Minor iz Australije. Iako su mnogi bili "neverne Tome" kada je igra Novaka Đokovića u… »
De Minor objašnjava šta čini Đokovića ekstremno opasnim

De Minor objašnjava šta čini Đokovića ekstremno opasnim

Sport klub pre 23 dana
Rođan na travi, mada ne igra klasičan tenis na njoj. To je Aleks de Minor, rival Novaka Đokovića u osmini finala. Jedanaesti teniser sveta je na svet došao u Sidneju, u jednoj od kolevci australijskog tenisa, a tamo se ova igra i uči na zelenom. Međutim… »
Kecmanović i dalje nezreo za Đokovića: Novak ispisao istoriju i ušao u osminu finala Vimbldona

Kecmanović i dalje nezreo za Đokovića: Novak ispisao istoriju i ušao u osminu finala Vimbldona

Danas pre 24 dana
Okršaj dva najbolja srpska tenisera u trećem kolu Vimbldona pripao je iskusnijem i značajno kvalitetnijem. Novak Đoković je savladao Miomira Kecmanovića sa 3:0, po setovima 6:3, 6:0, 6:4 i plasirao se u osminu finala gde će mu rival biti Aleks de Minor… »
Poznat rival u osmini finala Vimbldona: Pobednik meča Đoković – Kecmanović igraće protiv 11. tenisera sveta

Poznat rival u osmini finala Vimbldona: Pobednik meča Đoković – Kecmanović igraće protiv 11. tenisera sveta

Danas pre 24 dana
Novak Đoković i Miomir Kecmanović igraju od 19 časova u trećem kolu Vimbldona. Pobednik srpskog derbija u osmini finala odmeriće snage protiv 11. tenisera sveta Aleksa de Minora. Australijanac je u tri seta savladao Danca Ogustina Holmgrena sa 3:0, po… »

Vesti dana »