Повезане вести

Хачанов у четвртфиналу Вимблдона, Рус на корак од највећег успеха

Хачанов у четвртфиналу Вимблдона, Рус на корак од највећег успеха

Спортске.нет 06.07.2025
Руски тенисер Карен Хачанов први је четвртфиналиста овогодишњег Вимблдона, пошто је данас у Лондону победио пољског играча Камила Мајхржака са 6:4, 6:2, 6:3. Меч између Хачанова и Мајхржака, 20. и 109. играча света, трајао је… »
Српкиња срушила немицу: Теодора Костовић у 2. колу Вимблдона

Српкиња срушила немицу: Теодора Костовић у 2. колу Вимблдона

Курир 06.07.2025
Специјални извештач из Вимблдона: Вук Брајовић. Пета носитељка турнира за јуниорке Теодора Костовић је успешно стартовала такмичење на овогодишњем Вимблдону, добивши квалификанткињу Викторију Поле из Немачке са 7:6, 6:3 после… »
Де Минор: Невероватно је шта Ђоковић ради у тим годинама

Де Минор: Невероватно је шта Ђоковић ради у тим годинама

РТС 06.07.2025
Алекс де Минор, наредни ривал Новака Ђоковића у осмини финала Вимблдона, истакао је за британске медије да је српски тенисер оборио све рекорде, а и даље је ту и да је то што ради у тим годинама невероватно. И Де Минор и Ђоковић… »
Хачанов поновио најбољи пласман на Вимблдону стигавши до четвртфинала

Хачанов поновио најбољи пласман на Вимблдону стигавши до четвртфинала

РТС 06.07.2025
Руски тенисер Карен Хачанов пласирао се у четвртфинале Вимблдона победом над Пољаком Камилом Мајхржаком резултатом 6:4, 6:2, 6:3. Хачанов, који је 17. носилац, одиграо је изузетно сигуран и доминантан меч, искористивши сваку… »
Хачанов први четвртфиналиста Вимблдона

Хачанов први четвртфиналиста Вимблдона

Радио сто плус 06.07.2025
Меч између Хачанова и Мајхржака, 20. и 109. играча света, трајао је сат и 47 минута. Руски играч је први сет освојио захваљујући брејку у трећем гему, док је други део игре добио са два направљена брејка, у трећем и петом гему… »
Рутински одрађен посао! Хачанов први четвртфиналиста Вимблдона - ево против кога игра у борби за полуфинале!

Рутински одрађен посао! Хачанов први четвртфиналиста Вимблдона - ево против кога игра у борби за полуфинале!

Курир 06.07.2025
Меч између Хачанова и Мајхржака, 20. и 109. играча света, трајао је сат и 47 минута. Руски тенисер Карен Хачанов први је четвртфиналиста овогодишњег Вимблдона, пошто је данас у Лондону победио пољског играча Камила Мајхржака са… »
Познат први четвртфиналиста Вимблдона, није се продужила највећа овогодишња бајка

Познат први четвртфиналиста Вимблдона, није се продужила највећа овогодишња бајка

Телеграф 06.07.2025
Као што је било и очекивано, Карен Хачанов успео је да се пласира у четвртфинале Вимблдона, пошто је у првом мечу данашњег програма успео да без икаквих проблема заустави највеће изненађење досадашњег дела турнира, Камила… »
„Много сам мрзео Новака Ђоковића, а онда сам научио…“

„Много сам мрзео Новака Ђоковића, а онда сам научио…“

Нова 06.07.2025
Новак Ђоковић наставља поход на нову титулу у Вимблдону – победом против Миомира Кецмановића у три сета пласирао се у осмину финала, где га чека Алекс де Минор. И док на терену и даље доминира, ван њега успева да освоји и срца… »
„Много сам мрзео Ђоковића, али сам научио да га волим“

„Много сам мрзео Ђоковића, али сам научио да га волим“

Спорт клуб 06.07.2025
Није Новак Ђоковић само мајстор за преокрете на терену. Мајстор је и да људе увери да су на њега гледали са предрасудама, да је и као играч и као особа, много бољи него што неки, помало замагљених очију, мисле. Један од њих… »
Алекс де Минор: Новак је "комплетирао" тенис - оборио је све могуће рекорде

Алекс де Минор: Новак је "комплетирао" тенис - оборио је све могуће рекорде

Еуроневс 06.07.2025
Без већих проблема Новак Ђоковић дошао је до осмине финала Вимблдона, препустивши свега један гем у досадашњем току такмичења, а сада га очекује највећи изазов у Лондону - окршај са 11. играчем света Алексом де Минором. Момак… »
Бивши француски тенисер изненадио изјавом: "Много сам мрзео Новака Ђоковића..."

Бивши француски тенисер изненадио изјавом: "Много сам мрзео Новака Ђоковића..."

Телеграф 06.07.2025
Фантастично је одиграо Новак Ђоковић синоћ против Миомира Кецмановића и победом у три сета себи је обезбедио место у осмини финала Вимблдона, где га сада чека Алекс де Минор из Аустралије. Иако су многи били "неверне Томе" када… »
Де Минор објашњава шта чини Ђоковића екстремно опасним

Де Минор објашњава шта чини Ђоковића екстремно опасним

Спорт клуб 06.07.2025
Рођан на трави, мада не игра класичан тенис на њој. То је Алекс де Минор, ривал Новака Ђоковића у осмини финала. Једанаести тенисер света је на свет дошао у Сиднеју, у једној од колевци аустралијског тениса, а тамо се ова игра и… »
Кецмановић и даље незрео за Ђоковића: Новак исписао историју и ушао у осмину финала Вимблдона

Кецмановић и даље незрео за Ђоковића: Новак исписао историју и ушао у осмину финала Вимблдона

Данас 05.07.2025
Окршај два најбоља српска тенисера у трећем колу Вимблдона припао је искуснијем и значајно квалитетнијем. Новак Ђоковић је савладао Миомира Кецмановића са 3:0, по сетовима 6:3, 6:0, 6:4 и пласирао се у осмину финала где ће му… »
Познат ривал у осмини финала Вимблдона: Победник меча Ђоковић – Кецмановић играће против 11. тенисера света

Познат ривал у осмини финала Вимблдона: Победник меча Ђоковић – Кецмановић играће против 11. тенисера света

Данас 05.07.2025
Новак Ђоковић и Миомир Кецмановић играју од 19 часова у трећем колу Вимблдона. Победник српског дербија у осмини финала одмериће снаге против 11. тенисера света Алекса де Минора. Аустралијанац је у три сета савладао Данца… »

Вести дана »