Povezane vesti
(Foto) David je jedan od malobrojnih muškaraca u Srbiji koji se bave ovim zanatom: Zbog njegovog talenta Japanci su stajali u…
Blic pre 23 dana
"Ljudi često budu iznenađeni kada vide muškarca koji se bavi vezom, što je pozitivno u mom slučaju. Ali svestan sam koliko su stereotipi kod nas i dalje prisutni. Ipak, verujem da se ta slika menja", kaže dizajner David Đorđević (24), saradnik za dizajn… »
(Foto) David je jedan od malobrojnih muškaraca u Srbiji koji se bave ovim zanatom: Zbog njegovog talenta Japanci su stajali u…
Blic pre 23 dana
"Ljudi često budu iznenađeni kada vide muškarca koji se bavi vezom, što je pozitivno u mom slučaju. Ali svestan sam koliko su stereotipi kod nas i dalje prisutni. Ipak, verujem da se ta slika menja", kaže dizajner David Đorđević (24), saradnik za dizajn… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 3 satajoš 36 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 3 satajoš 31 povezana

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 9 satijoš 26 povezanih