Povezane vesti
"Vučićev legitimitet je nestao": Da li su poruke iz Moskve slučajnost ili promena pozicije
Novi magazin 06.07.2025
Šalje predsednik poruke onima kojima je obezbedio posao, a njemu danima stižu poruke iz Moskve. Filozof Aleksandar Dugin, koga mnogi vide kao osobu blisku ruskom predsedniku Putinu, tvrdi da je Vučić izgubio legitimitet. Ali nije to jedina packa iz… »
"Vučićev legitimitet je nestao": Da li su poruke iz Moskve slučajnost ili promena pozicije
N1 Info 06.07.2025
Šalje predsednik poruke onima kojima je obezbedio posao, a njemu danima stižu poruke iz Moskve. Filozof Aleksandar Dugin, koga mnogi vide kao osobu blisku ruskom predsedniku Putinu, tvrdi da je Vučić izgubio legitimitet. Ali nije to jedina packa iz… »
Vesti dana »
Vučić: Očekujem Trampa Juniora uskoro u Beogradu, znam ko je bliži kupovini ruskog dela NIS-a
Nedeljnik pre 19 minutajoš 40 povezanih
Milivojević: Izmene pravosudnih zakona stavljaju van snage ustavne promene koje je inicirao SNS
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih
Brnabić: Predstavnici Evropskog parlamenta nenajavljenom posetom pokazali nepoštovanje prema Srbiji
Telegraf pre 9 minutajoš 15 povezanih
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 54 minutajoš 46 povezanih