Povezane vesti
Italijan koji se probudio u budućnosti: 'Bio sam stranac u sopstvenom svetu'
Radio 021 pre 26 dana
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest… »
BBC News pre 26 dana
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je… »
Italijan koji se probudio u budućnosti: ‘Bio sam stranac u sopstvenom svetu’
Danas pre 26 dana
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »
NIN pre 26 dana
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »
Italijan koji se probudio u budućnosti: ‘Bio sam stranac u sopstvenom svetu’
Južne vesti pre 26 dana
Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je… »
Vesti dana »

Tramp će biti razočaran ovom putinovom izjavom o ultimatumu: "Sva razočaranja proizilaze iz prevelikih očekivanja"
Kurir pre 56 minutajoš 33 povezane

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 239 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u BiH i regionu
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 95 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 6 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih