Povezane vesti
Italijan koji se probudio u budućnosti: 'Bio sam stranac u sopstvenom svetu'
Radio 021 06.07.2025
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest… »
BBC News 06.07.2025
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je… »
Italijan koji se probudio u budućnosti: ‘Bio sam stranac u sopstvenom svetu’
Južne vesti 06.07.2025
Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je… »
Italijan koji se probudio u budućnosti: ‘Bio sam stranac u sopstvenom svetu’
Danas 06.07.2025
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »
NIN 06.07.2025
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »
Vesti dana »
(Foto) Objavljena rešenja testa iz matematike: U sredu polaganje izbornog predmeta
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 44 povezane
Novi susret Evropljana sa američkim predsednikom: Trampove uvrede pokazuju koliko su zategnuti njegovi odnosi sa liderima G7
Danas pre 59 minutajoš 44 povezane
Set izmena za unapredjenje pravosudnih zakona sutra pred narodnim poslanicima
RTV pre 33 minutajoš 21 povezana
Stevanović: Srbija važan partner Slovenije u regionu, podržava njen ulazak u EU
Euronews pre 3 minutajoš 18 povezanih