Povezane vesti
Italijan koji se probudio u budućnosti: 'Bio sam stranac u sopstvenom svetu'
Radio 021 06.07.2025
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest… »
BBC News 06.07.2025
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je… »
Italijan koji se probudio u budućnosti: ‘Bio sam stranac u sopstvenom svetu’
Danas 06.07.2025
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »
NIN 06.07.2025
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »
Italijan koji se probudio u budućnosti: ‘Bio sam stranac u sopstvenom svetu’
Južne vesti 06.07.2025
Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je… »
Vesti dana »

Đurićevo ministarstvo povodom izjave predsednice Kosova:“Gospođa Osmani koristi militantni jezik“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ukrajina optužuje: Kina snabdeva Rusiju oružjem i barutom: "Postoje dokazi o saradnji na visokom nivou"
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

RHMZ objavio gde će sutra biti prizemnog mraza i kakvo nas vreme čeka sledeće nedelje
Danas pre 10 satijoš 2 povezane

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana