Povezane vesti

Italijan koji se probudio u budućnosti: 'Bio sam stranac u sopstvenom svetu'

Radio 021 pre 26 dana
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest… »

BBC News pre 26 dana
Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme, dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je… »
Italijan koji se probudio u budućnosti: ‘Bio sam stranac u sopstvenom svetu’

Danas pre 26 dana
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »

NIN pre 26 dana
Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je 2001. godina i nije mogao da… »

Južne vesti pre 26 dana
Sylvain Lefevre / Getty Images Doktor Pierdante Pičioni je nevoljni putnik kroz vreme. Dvanaest godina života potpuno mu je izbrisano iz sećanja posle povrede mozga u saobraćajnoj nesreći 2013. Kad se probudio u bolnici narednog dana, mislio je da je… »

Vesti dana »