Povezane vesti
Razvela se Marija Mikić: "Jovan i ja smo odlučili da više ne budemo zajedno"
Blic pre 26 dana
Pevačica Marija Mikić se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece. Naime, dugo se spekulisalo o razvodu Marije Mikić i Jovana Pantića, a ona je sada potvrdila te navode. - Dragi moji novinari, slobodno mogu da kažem… »
Razvela se Marija Mikić! Pevačica javno sve obelodanila "Razlog zašto se nisam oglašavala..."
Telegraf pre 26 dana
Pevačica Marija Mikić se razvela od supruga Jovana Pantića. Već duže vreme se spekulisalo da u braku Marije Mikić nije sve kako treba, a nedavna njena objava kako ne nosi burmu, dodatno podgrejala sumnje. Kako se dugo nagađalo o njenom razvodu, ona se… »
Juče proslavila ćerki rođendan, a danas joj je srce slomljeno: Hitno saopštenje Marije Mikić
Svet & Skandal pre 26 dana
Pevačica Marija Mikić posle turbulentnih dana i nagađanja da li je i dalje u braku sa svojim suprugom Jovanom Pantićem, imala izvanično saopštenje za medije koje je potvrdilo ono o čemu se danima spekuliše. Pevačica je objavom za medije potvrdila da ona… »
Prva slika Marije Mikić s bivšim mužem posle razvoda: Proslavili zajedno ćerki rođendan: "Juče smo položili prvi ispit"
Blic pre 26 dana
Pevačica Marija Mikić potvrdila je da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila dvoje dece, a sada je objavila njihovu prvu fotografiju posle kraha braka. Naime, Marija i Jovan proslavili su ćerki Đurđi rođendan, a ona je sada na Instagramu… »
Prva fotografija Marije Mikić s bivšim mužem posle razvoda! Zajedno slavili Đurđi rođendan: Juče smo položili prvi ispit…
Kurir pre 26 dana
Pevačica Marija Mikić, kako je Kurir ekskluzivno objavio, potvrdila je da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila dvoje dece, a sada je objavila njihovu prvu fotografiju posle kraha braka. Naime, Marija i Jovan proslavili su ćerki Đurđi… »
Marija Mikić: Razvodim se! Jovan i ja više nismo zajedno
Hello pre 26 dana
Već duže vreme u medijima se priše da se pevačica Marija Mikić razvodi. Par je vešto uspevao da brojne novinske naslove demantuje, ali ljubavi je zaista došao kraj. Da se Marija razvodi od svog supruga Jovana Pantića, sa kojim ima dvoje dece, i sama je… »
Marija Mikić povodom naslova o rastanku sa mužem ekskluzivno za Kurir: Nismo uspeli, Jovan i ja smo odlučili da više ne budemo…
Kurir pre 26 dana
Životni putevi i prioriteti su nas odveli na suprotne strane i uprkos naporima da prebrodimo težak period, nismo uspeli, rekla je Marija. Pevačica Marija Mikić, posle priča da se razvodi od supruga Jovana Pantića, ekskluzivno za Kurir je potvrdila da se… »
Razvela se Marija Mikić
Story pre 26 dana
Razvodi se Marija Mikić, koja je sa suprugom Jovanom Pantićem dobila dvoje dece. Marija i Jovan juče su zajedno proslavili rođendan svoje ćerke Đurđe, a onda je usledilo priznanje o razvodu. Naime, par koji je svoju ljubav javno delio od prvog dana, već… »
Marija Mikić i Jovan imali su bajkovito venčanje: Venčanica stigla iz Dubaija, mladoženja čak i zaplakao, a evo zašto su…
Kurir pre 26 dana
Pevačica Marija Mikić i Jovan Pantić odlučili su da se razvedu posle dve godine braka. Kako je ekskluzivno rekla za Kurir, Jovan i ona, i pored svih napora i truda, nisu uspeli da ostanu zajedno. - Jovan i ja smo odlučili da više ne budemo zajedno… »
Razvodi se Marija Mikić: Pevačica se oglasila nakon brojnih spekulacija i stavila tačku na sve
Mondo pre 26 dana
Marija Mikić je objavom na mrežama stavila tačku na nagađanja o njenom braku. Marija Mikić je rešila da stavi tačku na brak, nakon mnogo spekulacija u javnosti na tu temu. Ove vesti potvrdila je za medije: "Dragi moji novinari, slobodno mogu da kažem… »
Razvela se Marija Mikić
Nova pre 26 dana
Pevačica Marija Mikić se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece. Dugo se spekulisalo o razvodu Marije Mikić i Jovana Pantića, a ona je sada potvrdila te navode. – Dragi moji novinari, slobodno mogu da kažem saradnici, i… »
Razvodi se Marija Mikić Pevačica potvrdila: "Jovan i ja smo odlučili da više ne budemo zajedno"
Alo pre 26 dana
Otkrila je i razlog kraha braka. U poslednje vreme se spekulisalo o razvodu Marije Mikić i Jovana Pantića, nakon čega je pevačica odlučila javno da saopšti vest. - Dragi moji novinari, slobodno mogu da kažem saradnici, i naravno prijatelji. U ovim teškim… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 239 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u BiH i regionu
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 95 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 6 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih