Повезане вести

Развела се Марија Микић: "Јован и ја смо одлучили да више не будемо заједно"

Развела се Марија Микић: "Јован и ја смо одлучили да више не будемо заједно"

Блиц 06.07.2025
Певачица Марија Микић се развела од супруга Јована Пантића са којим је у браку добила двоје деце. Наиме, дуго се спекулисало о разводу Марије Микић и Јована Пантића, а она је сада потврдила те наводе. - Драги моји новинари… »
Развела се Марија Микић! Певачица јавно све обелоданила "Разлог зашто се нисам оглашавала..."

Развела се Марија Микић! Певачица јавно све обелоданила "Разлог зашто се нисам оглашавала..."

Телеграф 06.07.2025
Певачица Марија Микић се развела од супруга Јована Пантића. Већ дуже време се спекулисало да у браку Марије Микић није све како треба, а недавна њена објава како не носи бурму, додатно подгрејала сумње. Како се дуго нагађало о… »
Јуче прославила ћерки рођендан, а данас јој је срце сломљено: Хитно саопштење Марије Микић

Јуче прославила ћерки рођендан, а данас јој је срце сломљено: Хитно саопштење Марије Микић

Свет & Скандал 06.07.2025
Певачица Марија Микић после турбулентних дана и нагађања да ли је и даље у браку са својим супругом Јованом Пантићем, имала изванично саопштење за медије које је потврдило оно о чему се данима спекулише. Певачица је објавом за… »
Прва слика Марије Микић с бившим мужем после развода: Прославили заједно ћерки рођендан: "Јуче смо положили први испит"

Прва слика Марије Микић с бившим мужем после развода: Прославили заједно ћерки рођендан: "Јуче смо положили први испит"

Блиц 06.07.2025
Певачица Марија Микић потврдила је да се развела од супруга Јована Пантића са којим је добила двоје деце, а сада је објавила њихову прву фотографију после краха брака. Наиме, Марија и Јован прославили су ћерки Ђурђи рођендан, а… »
Прва фотографија Марије Микић с бившим мужем после развода! Заједно славили Ђурђи рођендан: Јуче смо положили први испит…

Прва фотографија Марије Микић с бившим мужем после развода! Заједно славили Ђурђи рођендан: Јуче смо положили први испит…

Курир 06.07.2025
Певачица Марија Микић, како је Курир ексклузивно објавио, потврдила је да се развела од супруга Јована Пантића са којим је добила двоје деце, а сада је објавила њихову прву фотографију после краха брака. Наиме, Марија и Јован… »
Марија Микић: Разводим се! Јован и ја више нисмо заједно

Марија Микић: Разводим се! Јован и ја више нисмо заједно

Хелло 06.07.2025
Већ дуже време у медијима се прише да се певачица Марија Микић разводи. Пар је вешто успевао да бројне новинске наслове демантује, али љубави је заиста дошао крај. Да се Марија разводи од свог супруга Јована Пантића, са којим… »
Марија Микић поводом наслова о растанку са мужем ексклузивно за Курир: Нисмо успели, Јован и ја смо одлучили да више не будемо…

Марија Микић поводом наслова о растанку са мужем ексклузивно за Курир: Нисмо успели, Јован и ја смо одлучили да више не будемо…

Курир 06.07.2025
Животни путеви и приоритети су нас одвели на супротне стране и упркос напорима да пребродимо тежак период, нисмо успели, рекла је Марија. Певачица Марија Микић, после прича да се разводи од супруга Јована Пантића, ексклузивно за… »
Развела се Марија Микић

Развела се Марија Микић

Стори 06.07.2025
Разводи се Марија Микић, која је са супругом Јованом Пантићем добила двоје деце. Марија и Јован јуче су заједно прославили рођендан своје ћерке Ђурђе, а онда је уследило признање о разводу. Наиме, пар који је своју љубав јавно… »
Марија Микић и Јован имали су бајковито венчање: Венчаница стигла из Дубаија, младожења чак и заплакао, а ево зашто су…

Марија Микић и Јован имали су бајковито венчање: Венчаница стигла из Дубаија, младожења чак и заплакао, а ево зашто су…

Курир 06.07.2025
Певачица Марија Микић и Јован Пантић одлучили су да се разведу после две године брака. Како је ексклузивно рекла за Курир, Јован и она, и поред свих напора и труда, нису успели да остану заједно. - Јован и ја смо одлучили да више… »
Развела се Марија Микић

Развела се Марија Микић

Нова 06.07.2025
Певачица Марија Микић се развела од супруга Јована Пантића са којим је у браку добила двоје деце. Дуго се спекулисало о разводу Марије Микић и Јована Пантића, а она је сада потврдила те наводе. – Драги моји новинари, слободно… »
Разводи се Марија Микић: Певачица се огласила након бројних спекулација и ставила тачку на све

Разводи се Марија Микић: Певачица се огласила након бројних спекулација и ставила тачку на све

Мондо 06.07.2025
Марија Микић је објавом на мрежама ставила тачку на нагађања о њеном браку. Марија Микић је решила да стави тачку на брак, након много спекулација у јавности на ту тему. Ове вести потврдила је за медије: "Драги моји новинари… »
Разводи се Марија Микић Певачица потврдила: "Јован и ја смо одлучили да више не будемо заједно"

Разводи се Марија Микић Певачица потврдила: "Јован и ја смо одлучили да више не будемо заједно"

Ало 06.07.2025
Открила је и разлог краха брака. У последње време се спекулисало о разводу Марије Микић и Јована Пантића, након чега је певачица одлучила јавно да саопшти вест. - Драги моји новинари, слободно могу да кажем сарадници, и наравно… »

Вести дана »