Povezane vesti
Dalaj Lama slavi 90. rođendan uz molitvu za mir
Danas 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao „jednostavni budistički monah“, uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Nova 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Novi magazin 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. "Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Vesti dana »

Razbio staklo, pa ubacio bombu u lokal Uhapšen bombaš (35) iz Zrenjanina, policija mu u stanu pronašla i municiju
Alo pre 9 minutajoš 27 povezanih

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

Vula Ceci posle ulaska srpskih studenata u uži izbor za veliku nagradu Evropskog parlamenta: „Budite hrabri, podržavamo vas“
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih

Prognoza za petak: Kiša širom Srbije, do 17 stepeni, oprez za astmatičare
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane