Povezane vesti
Dalaj Lama slavi 90. rođendan uz molitvu za mir
Danas 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao „jednostavni budistički monah“, uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Nova 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Novi magazin 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. "Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Stav.life pre 17 minutajoš 60 povezanih
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 2 minutajoš 14 povezanih
Više hiljada građana Lučana, Gornjeg Milanovca i Čačka bez struje: Sneg napravio potpuni kolaps u ovom delu Srbije
Nova pre 2 satajoš 48 povezanih
Vukanović tvrdi: Milorad i Igor Dodik su namestili Đajiću aferu s kokainom da ga uklone
Danas pre 2 minutajoš 20 povezanih