Povezane vesti
Dalaj Lama slavi 90. rođendan uz molitvu za mir
Danas pre 25 dana
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao „jednostavni budistički monah“, uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Nova pre 25 dana
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Novi magazin pre 25 dana
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. "Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
Vreme pre 2 satajoš 57 povezanih

Uhapšenima u Novom Pazaru određen pritvor do 30 dana, protest ispred suda
RTS pre 28 minutajoš 60 povezanih

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 2 satajoš 23 povezane

ZLF: Promocija najmlađih oficira ove godine na periferiji, da ne smetaju elitim jedinicama u centru
Beta pre 18 minutajoš 22 povezane