Povezane vesti
Dalaj Lama slavi 90. rođendan uz molitvu za mir
Danas 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao „jednostavni budistički monah“, uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Nova 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. „Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Novi magazin 06.07.2025
Tibetanski duhovni vođa Dalaj Lama slavi danas svoj 90. rođendan kao "jednostavni budistički monah", uz molitvu za mir, u podnožju indijskih Himalaja gde živi u izgnanstvu. "Ja sam samo običan budistički monah, obično ne učestvujem u rođendanskim… »
Vesti dana »

Predsednik Vučić uručuje odlikovanja povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
RTS pre 3 minutajoš 86 povezanih

Tomislav Nikolić i Aleksandar Šapić zajedno na Vojnoj paradi: Pogledajte ko je još bio u prvim redovima FOTO
Nova pre 14 minutajoš 20 povezanih

Regionalne vlasti u Ukrajini: Jedna osoba poginula i desetak ranjeno u ruskim napadima
Novi magazin pre 4 satijoš 24 povezane