Повезане вести
Ђурић: Одсуство ограде од слављења злочина у Хрватској шаље веома лошу поруку
РТВ 06.07.2025
БЕОГРАД - Министар спољних послова Марко Ђурић оценио данас да одсуство јасне ограде у иступима јавних личности у Хрватској од отворене кокетерије са злочиначком идеологијом НДХ шаље веома лошу поруку. ''Први сам заговорник… »
Ђурић: Одсуство ограде од слављења злочина у Хрватској шаље веома лошу поруку
Еуроневс 06.07.2025
Министар спољних послова Марко Ђурић оценио да одсуство јасне ограде у иступима јавних личности у Хрватској од отворене кокетерије са злочиначком идеологијом НДХ шаље веома лошу поруку. "Први сам заговорник слободе изражавања… »
Марко Ђурић се огласио о концерту Томпсона: Музичар познат по величању логора Јасеновац
Телеграф 06.07.2025
Министар спољних послова, Марко Ђурић, огласио се данас на мрежи КС и прокоментарисао концерт Марка Перковића Томпсона који је одржан синоћ у Загребу. Ђурић је истакао да национални понос, посебно на простору који је много… »
Вести дана »

Милојевић: Увек је лепо победити на овом стадиону, мислим да је заслужено
РТС пре 25 минутајош 50 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Извучени добитници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи": Славље у Старој Пазови, Зрењанину и Земуну
Блиц пре 3 сатајош 24 повезане

Дибидус другачији вечити дерби! Где сада играју фудбалери који су били протагонисти последњег окршаја Звезда - Партизан?
Вечерње новости пре 0 минутајош 62 повезане