Povezane vesti

"Nikada ne bi bio toliko glup": Paunović (SPS) o ulozi Branka Ružića u stranci: "Bila bih ozbiljno šokirana kad bi prihvatio…

"Nikada ne bi bio toliko glup": Paunović (SPS) o ulozi Branka Ružića u stranci: "Bila bih ozbiljno šokirana kad bi prihvatio…

Blic 06.07.2025
Snežana Paunović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednica Glavnog odbora SPS-a izjavila je danas da nema podeljenosti u toj stranci i dodala da je uverena da Branko Ružić, kako je rekla, nikada ne bi ispao toliko politički… »
Paunović: Sigurna sam da Ružić nikada ne bi bio toliko glup da stane na listu blokadera

Paunović: Sigurna sam da Ružić nikada ne bi bio toliko glup da stane na listu blokadera

NIN 06.07.2025
Potpredsednica Glavnog odbora SPS-a i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Snežana Paunović izjavila je da nema podeljenosti u toj stranci i dodala da je uverena da Branko Ružić, kako je rekla, nikada ne bi ispao toliko politički nepismen da… »
Paunović: Sigurna sam da Ružić neće prihvatiti na bude na blokaderskoj listi

Paunović: Sigurna sam da Ružić neće prihvatiti na bude na blokaderskoj listi

Euronews 06.07.2025
Potpredsednica Glavnog odbora SPS-a i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Snežana Paunović izjavila je da nema podeljenosti u toj stranci i dodala da je uverena da Branko Ružić, kako je rekla, nikada ne bi ispao toliko politički nepismen da… »

Vesti dana »