Повезане вести

"Преварио ме је са Анитом Станојловић": Луна имала ноћну мору због Марка, десило се након гостовања у емисији

"Преварио ме је са Анитом Станојловић": Луна имала ноћну мору због Марка, десило се након гостовања у емисији

Телеграф пре 11 сати
Блогерка и победница "Задруге 2", Луна Ђогани, изненадила је све признањем да је сањала да ју је муж Марко Миљковић преварио са бившом ријалити учесницом, такође победницом, Анитом Станојловић. У емисији "Магазин Ин" Луна… »
Десило јој се исто што и Кији: Марко преварио Луну са победницом Елите, Ђоганијева открила све новинарима

Десило јој се исто што и Кији: Марко преварио Луну са победницом Елите, Ђоганијева открила све новинарима

Свет & Скандал пре 14 сати
Јутјуберка и бивша ријалити звезда Луна Ђогани, открила је се јавности да имала необичан сан када је у питању њен супруг Марко Мијковић и победница Елите Анита Станојловић. Анита је недавно гостовала у емисији Бункер на… »
"Преварио ме са Анитом Станојловић" Луна Ђогани имала ноћну мору због Марка: Све се десило након њеног гостовања у мојој…

"Преварио ме са Анитом Станојловић" Луна Ђогани имала ноћну мору због Марка: Све се десило након њеног гостовања у мојој…

Курир пре 17 сати
Десило се да је та девојка гостовала код мене у емисији, и сутрадан сам сањала да ме је супруг преварио са њом. Луна Ђогани признала је да је сањала да ју је муж Марко Миљковић преварио са ријалити учесницом Анитом… »
"Преварио ме је са Анитом Станојловић" Луна Ђогани признала, све се десило након њеног гостовања у емисији!

"Преварио ме је са Анитом Станојловић" Луна Ђогани признала, све се десило након њеног гостовања у емисији!

Ало пре 17 сати
Ево о чему се ради! Анита Станојловић недавно је гостовала је у емисији код Луне Ђогани. Недуго затим, Луна је изненадила све када је испричала да је сањала како ју је њен супруг Марко Миљковић преварио са победницом… »
"Преварио ме са Анитом Станојловић": Луна Ђогани имала ноћну мору због Марка: "Све се десило након њеног гостовања у мојој…

"Преварио ме са Анитом Станојловић": Луна Ђогани имала ноћну мору због Марка: "Све се десило након њеног гостовања у мојој…

Блиц пре 18 сати
Луна Ђогани признала је да је сањала да ју је муж Марко Миљковић преварио са ријалити учесницом Анитом Станојловић. Наиме, у емисији "Магазин Ин" Луна Ђогани изненадила све када је испричала да је сањала како је њен супруг… »

Вести дана »