Повезане вести

Сандра Африка полудела због питања о удаји Фолкерка неће ни да чује, ево и зашто!

Сандра Африка полудела због питања о удаји Фолкерка неће ни да чује, ево и зашто!

Ало 06.07.2025
Како је истакла, волела би да има партнера и дете, али за венчаницу није спремна. Сандра Африка проговорила о удаји, али и послу, с обзиром на то да је пребукирана са наступима. - Нема зиме. Задовољна сам, никада боље. Не могу… »
"Жао ми је, изгледали су као складан пар": Сандра Африка проговорила о разводу Марије Микић

"Жао ми је, изгледали су као складан пар": Сандра Африка проговорила о разводу Марије Микић

Мондо 06.07.2025
Сандра Африка коментарисала развод Марије Микић и поручила да се никад неће удати. Певачица Сандра Африка сваког викенда вредно ради у земљи и иностранству, а за љубав и даље нема времена, како је признала медијима. "Има две… »
Певачица коментарисала развод Марије Микић, ево шта је открила: "Кад не иде треба се разићи! Они су били..."

Певачица коментарисала развод Марије Микић, ево шта је открила: "Кад не иде треба се разићи! Они су били..."

Телеграф 06.07.2025
Певачица Сандра Африка викенд је провела радно, а данас је виђена на аеродрому "Никола Тесла" у потпуно опуштеном издању, хеланкама, мајици и патикама. Како каже, наступи по региону ове сезоне пролазе више него добро, лето је… »
"Никад се нећу удати" Сандра Африка проговорила о љубави и браку, открила све о разводу Марије Микић: И ја сам се разишла…

"Никад се нећу удати" Сандра Африка проговорила о љубави и браку, открила све о разводу Марије Микић: И ја сам се разишла…

Курир 06.07.2025
Певачица Сандра Африка сваког викенда вредно ради у земљи и иностранству, а сада су је медији затекли на аеродрому "Никола Тесла". Како је често виђамо да путује, за њу очигледно нема зиме и нема сумње да се добро зарађује… »
"Никад се нећу удати": Сандра Африка проговорила о љубави и браку, па се дотакла развода Марије Микић: "Деловали су као…

"Никад се нећу удати": Сандра Африка проговорила о љубави и браку, па се дотакла развода Марије Микић: "Деловали су као…

Блиц 06.07.2025
Певачица Сандра Африка сваког викенда вредно ради у земљи и иностранству, а сада смо је затекли на аеродрому "Никола Тесла". Како је често виђамо да путује, за њу очигледно нема зиме и нема сумње да се добро зарађује. "Нема… »

Вести дана »