Povezane vesti

Sandra Afrika poludela zbog pitanja o udaji Folkerka neće ni da čuje, evo i zašto!

Sandra Afrika poludela zbog pitanja o udaji Folkerka neće ni da čuje, evo i zašto!

Alo pre 27 dana
Kako je istakla, volela bi da ima partnera i dete, ali za venčanicu nije spremna. Sandra Afrika progovorila o udaji, ali i poslu, s obzirom na to da je prebukirana sa nastupima. - Nema zime. Zadovoljna sam, nikada bolje. Ne mogu da se žalim, sve je top… »
"Žao mi je, izgledali su kao skladan par": Sandra Afrika progovorila o razvodu Marije Mikić

"Žao mi je, izgledali su kao skladan par": Sandra Afrika progovorila o razvodu Marije Mikić

Mondo pre 27 dana
Sandra Afrika komentarisala razvod Marije Mikić i poručila da se nikad neće udati. Pevačica Sandra Afrika svakog vikenda vredno radi u zemlji i inostranstvu, a za ljubav i dalje nema vremena, kako je priznala medijima. "Ima dve godine, tri da nisam bila… »
Pevačica komentarisala razvod Marije Mikić, evo šta je otkrila: "Kad ne ide treba se razići! Oni su bili..."

Pevačica komentarisala razvod Marije Mikić, evo šta je otkrila: "Kad ne ide treba se razići! Oni su bili..."

Telegraf pre 27 dana
Pevačica Sandra Afrika vikend je provela radno, a danas je viđena na aerodromu "Nikola Tesla" u potpuno opuštenom izdanju, helankama, majici i patikama. Kako kaže, nastupi po regionu ove sezone prolaze više nego dobro, leto je radno i nema na šta da se… »
"Nikad se neću udati" Sandra Afrika progovorila o ljubavi i braku, otkrila sve o razvodu Marije Mikić: I ja sam se razišla…

"Nikad se neću udati" Sandra Afrika progovorila o ljubavi i braku, otkrila sve o razvodu Marije Mikić: I ja sam se razišla…

Kurir pre 27 dana
Pevačica Sandra Afrika svakog vikenda vredno radi u zemlji i inostranstvu, a sada su je mediji zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Kako je često viđamo da putuje, za nju očigledno nema zime i nema sumnje da se dobro zarađuje. "Nema zime. Jesam… »
"Nikad se neću udati": Sandra Afrika progovorila o ljubavi i braku, pa se dotakla razvoda Marije Mikić: "Delovali su kao…

"Nikad se neću udati": Sandra Afrika progovorila o ljubavi i braku, pa se dotakla razvoda Marije Mikić: "Delovali su kao…

Blic pre 27 dana
Pevačica Sandra Afrika svakog vikenda vredno radi u zemlji i inostranstvu, a sada smo je zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Kako je često viđamo da putuje, za nju očigledno nema zime i nema sumnje da se dobro zarađuje. "Nema zime. Jesam zadovoljna… »

Vesti dana »