Povezane vesti
Noris veliki pobednik Silverstona, Pjastri i Ferstapen tragičari trke
Sportske.net pre 22 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je 12. trke šampioanta Formule 1, koja je danas vožena na stazi Silverston u Velikoj Britaniji. Velika je to stvar za domaću publiku. Slavio je njen novi heroj, uz sjajnu vožnju u teškim uslovima zbog kiše i dva… »
Noris pobedio u Silverstonu, zahuktava se borba za titulu prvaka Formule 1
Nova pre 22 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, čime je na polovini sezone smanjio zaostatak u generalnom plasmanu za vodećim timskim kolegom Oskarom Pjastrijem. Noris je na stazi Silverston ostvario svoju osmu… »
Dvostruka pobeda Meklarena Na Silverstonu: Noris ispred Pjastrija, a neverovatni Hilkenberg treći na Velikoj nagradi Velike…
Dnevnik pre 22 dana
Vozač Meklarena Lando Noris trijumfovao je na Velikoj nagradi Britanije, 12. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, pošto je profitirao od velike greške svog timskog kolege Oskara Pjastrija. Britanac je prvi put u karijeri slavio na „Silverstonu“, gde… »
Noris likuje, Pjastri ljut na ekipu, čeka nas nikad "luđa" borba timskih kolega za titulu
Sportske.net pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je njegova današnja pobeda u trci Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, prva na Silverstonu, sve što je ikada želeo da ostvari. "Prelepo je. Sve o čemu sam sanjao, pretpostavljam. Sve što sam ikada želeo da… »
F1: Lando Noris pobednik trke za vn Velike Britanije
Sportski žurnal pre 21 dana
Naredna trka u šampionatu Formule 1 voziće se 27. jula u Belgiji. Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Velike Britanije u Formuli 1. Trku je obeležila kiša koja je padala pre i tokom trke, a Noris je na stazi Silverston… »
Britancu se ostvario san! Noris: Pobeda u Silverstonu je sve što sam ikada želeo da ostvarim
Kurir pre 21 dana
Britanac presrećan posle trijumfa. Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je njegova današnja pobeda u trci Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, prva na Silverstonu, sve što je ikada želeo da ostvari. "Prelepo je. Sve o čemu sam sanjao… »
Noris: Pobeda u Silverstonu je sve što sam ikada želeo da ostvarim
Sportski žurnal pre 21 dana
Lando je prvi put u karijeri pobedio na domaćoj stazi Silverston i ostvario osmi trijumf u karijeri. Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je njegova današnja pobeda u trci Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, prva na Silverstonu, sve što je… »
Lando Noris slavi trijumf na kišovitoj stazi Silverstoun, Pijastri kažnjen – Hulkenberg prvi put na podijumu
Nedeljnik pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, čime je na polovini sezone smanjio zaostatak u generalnom plasmanu za vodećim timskim kolegom Oskarom Pijastrijem, prenosi agencija Beta. Noris je na… »
Posle 239 trka u Formuli 1 prvi put na podijumu: Vozio još sa Šumaherom, pa dočekao da slavi
Mondo pre 21 dana
Niko Hilkenberg je došao do svog prvog podijuma u karijeri i to na Velikoj nagradi Velike Britanije na stazi Silverstoun. Lando Noris iz Meklarena došao je do velike pobede na Velikoj nagradi Velike Britanije, međutim podjednako snažne aplauze na… »
Noris posle pobede na silverstonu: Oduvek sam sanjao da pobedim pred domaćim navijačima u Silverstonu
Dnevnik pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris izjavio je posle pobede na trci za Veliku nagradu Velike Britanije u šampionatu Formule 1 da je oduvek sanjao da trijumfuje pred domaćom publikom. Noris je na stazi "Silverston" došao do četvrte pobede ove sezone, a osme u… »
Noris: Sve o čemu sam sanjao
Sport klub pre 21 dana
Pobednik trke za Veliku nagradu Velike Britanije Lando Noris nije krio oduševljenje ovim ishodom. Nema lepše stvari za veliku većinu navijača na Silverstounu kada pobedi Britanac. Pa još u bolidu Meklarena. Lando Noris je vratio osećaj koji navijači nisu… »
F1: Lando Noris pobednik trke za VN Velike Britanije
Auto blog pre 21 dana
Trku je obeležila kiša koja je padala pre i tokom trke, a Noris je na stazi Silverston došao do četvrte pobede ove sezone, a osme u karijeri. Oskar Pjastri iz Meklarena je bio drugi, dok je vozač Zaubera Niko Hulkenberg završio na trećem mestu i tako… »
Noris iskoristio Maksove i Pjastrijeve greške u kišovitom Silverstonu, Hulkenberg prvi put na postolju
RTS pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je trke za Veliku nagradu Velike Britanije u šampionatu Formule 1. Drugo mesto zauzeo je Oskar Pjastri, a treće Niko Hulkenberg, apsolutni heroj kišovitog dana. Na stazi u legendarnom Silverstonu, mestu gde je 1950… »
Trijumf Norisa u Silverstonu
RTV pre 21 dana
SILVERSTON - Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Velike Britanije u Formuli 1. Trku je obeležila kiša koja je padala pre i tokom trke, a Noris je na stazi "Silverston" došao do četvrte pobede ove sezone, a osme u… »
Noris pobednik trke F1 u Silverstonu
Radio sto plus pre 21 dana
Noris je na stazi Silverston ostvario svoju osmu pobedu i ujedno drugu uzastopnu, a iza sebe je ostavio Pjastrija. Trka je vožena u promenjivim uslovima, sa jakom kišom u prvom delu, a prvi plasman na podijum posle 239 nastupa u Formuli 1 ostvario je… »
Noris: Pobeda u Silverstonu je sve što sam ikada želeo da ostvarim
Radio sto plus pre 21 dana
“Prelepo je. Sve o čemu sam sanjao, pretpostavljam. Sve što sam ikada želeo da postignem. Osim titule, mislim da je ovo najbolje što može u smislu osećanja i dostignuća, ponosa, svega toga. Ovde je sve počelo za mene i sada sam uspeo”, rekao je Noris… »
Noris pobednik trke F1 u Silverstonu
Radio 021 pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, čime je na polovini sezone smanjio zaostatak u generalnom plasmanu za vodećim timskim kolegom Oskarom Pjastrijem. Noris je na stazi Silverston ostvario svoju osmu… »
Hilkenberg: Dugo je prošlo, znao sam da to imam u sebi
Sport klub pre 21 dana
Meklaren je zabeležio dvostruku pobedu u Silverstounu, što i nije neočekivano s obzirom na dominaciju tima iz Vokinga ove godine. Ali hit trke svakako je Niko Hilkenberg koji je osvojio prvi podijum u karijeri. Vozač Zaubera stigao je treći, u jednom… »
Formula 1: Pobeda Landa Norisa u trci za VN Velike Britanije
Euronews pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Velike Britanije u Formuli 1. Trku je obeležila kiša koja je padala pre i tokom trke, a Noris je na stazi "Silverston" došao do četvrte pobede ove sezone, a osme u karijeri. Oskar… »
Pjastri: Neću mnogo da govorim, mogu da se nađem u nevolji
Sport klub pre 21 dana
Trka za Veliku nagradu Velike Britanije u Silverstounu donela je novo smanjenje razlike između asova Meklarena Oskara Pjastrija i Landa Norisa. A to znači i povećanje tenzija, a da se ide u tom pravcu mogao se steći utisak posle izjave Australijanca po… »
Pjastri poklonio Norisu pobedu, Hilkenberg konačno na podijumu!
Sport klub pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris trijumfovao je na Velikoj nagradi Britanije, 12. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, pošto je profitirao od velike greške svog timskog kolege Oskara Pjastrija. Britanac je prvi put u karijeri slavio na „Silverstonu“, gde… »
Britanac diše za vratom pjastriju: Noris pobednik trke f1 u Silverstonu
Kurir pre 21 dana
Britanac najbrži pred svojom publikom. Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, čime je na polovini sezone smanjio zaostatak u generalnom plasmanu za vodećim timskim kolegom Oskarom Pjastrijem. Noris je… »
Britanac najbrži kod kuće: Lando Noris pobedio u Velikoj Britaniji!
Večernje novosti pre 21 dana
VOZAČ Meklarena Lando Noris pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Velike Britanije u Formuli 1. FOTO: Tanjug/AP/Darko Bandic Trku je obeležila kiša koja je padala pre i tokom trke, a domaći vozač je na stazi "Silverston" došao do četvrte pobede ove… »
Maks Ferstapen ostao bez titule u Formuli 1: Meklareni dokazali da će se oni "kidati" za nju
Mondo pre 21 dana
Lando Noris došao do druge uzastopne pobede u Formuli 1 i tako se ozbiljno približio Oskaru Pijastriju, vodećem u šampionatu. Lando Noris doneo je veliku pobedu Meklarenu na Velikoj nagradi Velike Britanije prvi put posle 17 godina, pošto je danas na… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 44 povezane

Evo ko je napustio skupštinu Grada tokom donošenja inicijative da se podigne spomenik stradalima u padu nadstrešnice Dina Vučinić: Potvrđeno je da im ni pomirenje, ni sećanje na žrtve nisu prioritet
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 63 povezane

Neviđeno interesovanje za Partizan - Oleksandrija! Crno-beli prinuđeni da ovo urade za meč sa Ukrajincima!
Večernje novosti pre 10 minutajoš 32 povezane