Povezane vesti
Pevač bio u popravnom domu Ogolio dušu o teškom detistvu, popularnim članovima porodice i konzumiranju droge: Đole Đogani mi…
Kurir 06.07.2025
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 progovorio je o teškom detinjstvu i burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad prošlosti i mog detinjstva… »
"Zbog krivičnih dela sam završio u popravnom domu" Baki B3 progovorio o teškim danima i Đoganijevima
Alo 06.07.2025
Kako kaže, stric Đole Đogani stalno mu je slao pisma u dom. Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav je i život. Ako želim… »
"Bio sam delikvent": Baki B3 otvorio dušu o teškom odrastanju, izneo detalje iz doma: "Đole je od mene tražio samo jedno"
Blic 06.07.2025
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad… »
Vesti dana »
Vozila potpuno uništena, više povređenih, stvari rasute po putu: udes na zaobilaznom putu kod Banje Koviljače (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 37 povezanih
Alarmantna situacija u Černobilju: Oštećen bezbednosni štit iznad nuklearnog reaktora, više ne može da zadrži radijaciju!
Kurir pre 20 minutajoš 41 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Zelenski razgovarao sa Trampovim timom
RTV pre 2 satajoš 42 povezane
Protest u Šidu: Mitrovački studenti stigli pešice, održano 17 minuta tišine
Ozon pre 20 minutajoš 18 povezanih