Povezane vesti
Pevač bio u popravnom domu Ogolio dušu o teškom detistvu, popularnim članovima porodice i konzumiranju droge: Đole Đogani mi…
Kurir pre 21 dana
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 progovorio je o teškom detinjstvu i burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad prošlosti i mog detinjstva… »
"Zbog krivičnih dela sam završio u popravnom domu" Baki B3 progovorio o teškim danima i Đoganijevima
Alo pre 21 dana
Kako kaže, stric Đole Đogani stalno mu je slao pisma u dom. Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav je i život. Ako želim… »
"Bio sam delikvent": Baki B3 otvorio dušu o teškom odrastanju, izneo detalje iz doma: "Đole je od mene tražio samo jedno"
Blic pre 21 dana
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Sutra svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 29 minutajoš 38 povezanih

Svetislav Pešić objavio spisak Srbije za Evrobasket 2025 i najavio zahtevno takmičenje
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 54 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Radio sto plus pre 34 minutajoš 17 povezanih

Od sutra novi tramvaj turske kompanije na relaciji Omladinski stadion - Banovo brdo
Beta pre 24 minutajoš 16 povezanih