Povezane vesti

Pevač bio u popravnom domu Ogolio dušu o teškom detistvu, popularnim članovima porodice i konzumiranju droge: Đole Đogani mi…

Pevač bio u popravnom domu Ogolio dušu o teškom detistvu, popularnim članovima porodice i konzumiranju droge: Đole Đogani mi…

Kurir pre 1 dan
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 progovorio je o teškom detinjstvu i burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad prošlosti i mog detinjstva… »
"Zbog krivičnih dela sam završio u popravnom domu" Baki B3 progovorio o teškim danima i Đoganijevima

"Zbog krivičnih dela sam završio u popravnom domu" Baki B3 progovorio o teškim danima i Đoganijevima

Alo pre 1 dan
Kako kaže, stric Đole Đogani stalno mu je slao pisma u dom. Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav je i život. Ako želim… »
"Bio sam delikvent": Baki B3 otvorio dušu o teškom odrastanju, izneo detalje iz doma: "Đole je od mene tražio samo jedno"

"Bio sam delikvent": Baki B3 otvorio dušu o teškom odrastanju, izneo detalje iz doma: "Đole je od mene tražio samo jedno"

Blic pre 1 dan
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad… »

Vesti dana »