Povezane vesti
Pevač bio u popravnom domu Ogolio dušu o teškom detistvu, popularnim članovima porodice i konzumiranju droge: Đole Đogani mi…
Kurir pre 1 dan
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 progovorio je o teškom detinjstvu i burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad prošlosti i mog detinjstva… »
"Zbog krivičnih dela sam završio u popravnom domu" Baki B3 progovorio o teškim danima i Đoganijevima
Alo pre 1 dan
Kako kaže, stric Đole Đogani stalno mu je slao pisma u dom. Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav je i život. Ako želim… »
"Bio sam delikvent": Baki B3 otvorio dušu o teškom odrastanju, izneo detalje iz doma: "Đole je od mene tražio samo jedno"
Blic pre 1 dan
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma teško detinjstvo, a sada je otvorio dušu o svom burnom životu. - Život je takav kakav jeste, kakve su misli, takav vam je i život. Ako želim da mi bude lepo, biće mi lepo. Ako se vratimo unazad… »
Vesti dana »

SAD uvode Srbiji carine od 35 odsto, ali i pozivaju na dogovor
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 26 povezanih

Tramp na večeri sa Netanjahuom: Hamas spreman da prihvati prekid vatre u Pojasu Gaze
Beta pre 28 minutajoš 23 povezane

MUP: Prethodne noći izvršena provera identiteta 800 osoba, 18 dovedeno do službenih prostorija
RTV pre 8 minutajoš 21 povezana

"Smešno je što to radite": Endi Marej udario na Vimbldon, 20 minuta kasnije Dimitrov predao
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Nebo će se smračiti nad Srbijom, RHMZ izdao hitno upozorenje Ovi delovi zemlje su najugroženiji
Alo pre 8 minutajoš 14 povezanih