Povezane vesti
ISPOVEST „Lepa Brena mi je bliža rođaka, ali nikad je nisam upoznala jer…“: Pevačica koja se proslavila u „Zvezdama Granda“…
Nova pre 3 dana
U novoj epizodi emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića čućete priču mlade pevačice iz Srebrenika, Lejle Zahirović, koja je u jednoj od prethodnih sezona takmičenja "Zvezde Granda" stigla do finala. Ona potiče iz muzičke porodice, a u… »
Napustila školu 2 meseca pred kraj: Profesori je mrzeli, za vikend zarađivala više nego oni za mesec dana
Mondo pre 3 dana
Pevačica i nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda" Lejla Zahirović progovorila o školovanju i komentarima nastavnika nakon što se prijavila u takmičenje. Pevačica Lejla Zahirović je javnosti postala poznata 2016. godine kada se kao… »
„Profesori su me ponižavali jer za vikend zaradim više od njihove mesečne plate“: Naša pevačica napustila srednju školu dva…
Nova pre 3 dana
Večeras od 20 časova pratite novu epizodu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića na Nova.rs - svoju životnu priču podeliće pevačica i nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda" Lejla Zahirović. Pevačica Lejla Zahirović je javnosti… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana