Povezane vesti
Bivša verenica Darka Lazića se skinula i ima šta da se vidi: Slikala se sa sinom i pokazala obline, duge noge u prvom planu…
Kurir pre 21 dana
Bivša verenica folkera Darka Lazića, Marina Gagić, sa naslednikom se trenutno nalazi u Grčkoj. Ona je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a sa letovanja se redovno oglašava. Marina se ne odvaja od svog naslednika, malog Alekseja, a na svom Instagram… »
''E moj ludi, Darko'' Marina Gagić otišla sa sinom na more, svi pogledi na plaži uprti u nju (foto)
Alo pre 21 dana
Pokazala atribute na plaži u Grčkoj. Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, trenutno sa sinom letuje u Grčkoj, odakle se redovno oglašava na svom Instagramu. Marina se ne odvaja od malog Alekseja, a danas je objavila fotografije sa plaže i tom… »
Kao da nije ni bila trudna! Žena Davida Dragojevića pokazala izvajanu liniju mesec dana nakon porođaja, svi u šoku
Alo pre 21 dana
Svi gledaju i ne veruju koliko dobro izgleda. Rijaliti učesnik David Dragojević postao je danas otac 1. juna ove godine, a njegova supruga Tamara je svet donela dečaka. Tamara i David sa sinom trenutno borave u Crnoj Gori odakle su se i oglasili, a ona… »
Skinula se žena Davida Dragojevića i pokazala zategnuto telo mesec dana nakon porođaja: Svi gledaju i ne veruju koliko dobro…
Blic pre 22 dana
Rijaliti učesnik David Dragojević postao je danas otac 1. juna ove godine, a njegova supruga Tamara je svet donela dečaka. Tamara i David sa sinom trenutno borave u Crnoj Gori odakle su se i oglasili, a ona je na svom Instagram profilu pokazala telo… »
Vesti dana »

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih