Povezane vesti
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
N1 Info 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na blokadi Autokomande: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Nova 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. „Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Pravda 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik posle sastanka u Vladi: Mislim da će možda prvi put u istoriji traktori iz cele Srbije doći u Beograd
N1 Info pre 35 minutajoš 22 povezane
Hegset: Američke snage ubile iranskog zvaničnika umešanog u navodni atentat na Trampa
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 35 povezanih
Potresne scene s protesta, deca Zlatka Kokanovića poručuju: "Pustite našeg tatu" VIDEO
Nova pre 5 minutajoš 6 povezanih
Inspektor Milenković uhvatio radnike BIA koji su ga pratili: „Savladao ih i privremeno ograničio njihovo kretanje“
Nedeljnik pre 5 satijoš 5 povezanih