Povezane vesti
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
N1 Info 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na blokadi Autokomande: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Nova 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. „Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Pravda 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Vesti dana »
Gornji Milanovac izdao upozorenje! Ovo su hitne mere usled toplotnog talasa
Telegraf pre 14 satijoš 26 povezanih
Veljanovski: Predsednik Saveta REM je protokolarna funkcija - i sa devetim članom će biti teško raditi
N1 Info pre 55 minutajoš 42 povezane
Srpski studenti dobijaće stipendije na univerzitetima u Emiratima? Šeik Mohamed bin Zajed pokrenuo inicijativu tokom sastanka sa Vučićem
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Nastavlja se haos u svetskom fudbalu, posle UEFA još jedna organizacija protiv FIFA
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih