Povezane vesti
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
N1 Info 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na blokadi Autokomande: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Nova 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. „Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Pravda 06.07.2025
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Vesti dana »
(Foto) Presek izlaznosti do 12 časova: U Sevojnu glasalo preko 37, u Majdanpeku 32 odsto upisanih birača, evo kako je u ostalim mestima
Blic pre 17 minutajoš 127 povezanih
Formula 1: Trku obeležila nova pobeda Antonelija i stravičan udes Bermana (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih
Mnogi u Srbiji su se jutros probudili, a da nisu znali šta ih je snašlo!
Telegraf pre 2 satajoš 19 povezanih
Napad na novinara u Bajinoj Bašti: „Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem“
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih