Povezane vesti
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
N1 Info pre 21 dana
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na blokadi Autokomande: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Nova pre 21 dana
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. „Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Štimac na Autokomandi: Mislim da će uskoro raspisati izbore
Pravda pre 21 dana
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac je na blokadi Autokomande sa građanima. Štimac kaže da se građani, kada policija interveniše, sklone na pešačke prelaze. "Kad se sklone policajci, verovatno će opet na kolovoz, i u krug. Mi imamo pravo da iskažemo… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Rhmz izdao novo upozorenje Ova područja Srbije imaće obilne padavine u toku predstojeće noći
Dnevnik pre 1 satjoš 41 povezana

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih