Povezane vesti

Tramp nazvao stranku Ilona Maska 'smešnom'

Tramp nazvao stranku Ilona Maska 'smešnom'

BBC News pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp i Ilon Mask, vlasnik kompanije Tesla bili su bliski saveznici pre dramatičnog sukoba koji je otpočeo pre nekoliko nedelja. Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je nekadašnjeg bliskog saradnika Ilona Maska zbog… »
Tramp nazvao stranku Ilona Maska „smešnom“

Nedeljnik pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je nekadašnjeg bliskog saradnika Ilona Maska zbog odluke da osnuje novu političku stranku, piše BBC News na srpskom. „Mislim da je smešno osnivati treću stranku“, rekao je Tramp novinarima u nedelju, pre… »
Tramp nazvao stranku Ilona Maska „smešnom"

Tramp nazvao stranku Ilona Maska „smešnom"

Radio 021 pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp i Ilon Mask, vlasnik kompanije Tesla bili su bliski saveznici pre dramatičnog sukoba koji je otpočeo pre nekoliko nedelja. Getty Images Tramp i Mask bili su bliski saradnici Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je… »

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Tramp i Mask bili su bliski saradnici Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je nekadašnjeg bliskog saradnika Ilona Maska zbog odluke da osnuje novu političku stranku. „Mislim da je smešno osnivati treću stranku“, rekao je Tramp… »

Danas pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je nekadašnjeg bliskog saradnika Ilona Maska zbog odluke da osnuje novu političku stranku. „Mislim da je smešno osnivati treću stranku“, rekao je Tramp novinarima u nedelju, pre ukrcavanja u predsednički avion… »
Tramp nazvao stranku Ilona Maska "smešnom"

Tramp nazvao stranku Ilona Maska "smešnom"

NIN pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je nekadašnjeg bliskog saradnikaIlona Maska zbog odluke da osnuje novu političku stranku. "Mislim da je smešno osnivati treću stranku", rekao je Tramp novinarima u nedelju, pre ukrcavanja u predsednički avion… »
Trump nazvao Muskovo osnivanje nove stranke ‘smiješnim’

Trump nazvao Muskovo osnivanje nove stranke ‘smiješnim’

Al Jazeera pre 1 dan
Musk se može zabavljati, ali SAD najbolje funkcionira u dvostranačkom sistemu, rekao je američki predsjednik Donald Trump. Američki predsjednik Donald Trump nazvao je planove Elona Muska za osnivanje nove političke stranke “smiješnim”, rekavši da se Musk… »
"Tužno je što je mask skrenuo s: Koloseka!" Bukti rat: Tramp isprozivao milijardera zbog najave o osnivanju stranke

"Tužno je što je mask skrenuo s: Koloseka!" Bukti rat: Tramp isprozivao milijardera zbog najave o osnivanju stranke

Blic pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je planove Ilona Maska da formira novu političku stranku "smešnim" i dodao da Sjedinjene Države najbolje funkcionišu u dvopartijskom sistemu. Dan nakon što je eskalirao sukob između Maska i Trampa i nakon što je… »
Tramp: Maskova ideja o trećoj stranci je smešna, on je "ispao iz šina"

Tramp: Maskova ideja o trećoj stranci je smešna, on je "ispao iz šina"

NIN pre 1 dan
Potez američkog milijardera Ilona Maska da osnuje novu političku stranku je smešan i doprinosi zbunjivanju, izjavio je sinoć američki predsednik Donald Tramp. "Mislim da je smešno osnovati treću partiju. To samo doprinosi zbunjivanju... Neka se on… »
Tramp o tome što Ilon Mask osniva stranku: "Smešno"

Tramp o tome što Ilon Mask osniva stranku: "Smešno"

Radio 021 pre 1 dan
Potez američkog milijardera Ilona Maska da osnuje novu političku stranku je smešan i doprinosi zbunjivanju, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. "Mislim da je smešno osnovati treću partiju. To samo doprinosi zbunjivanju...Neka se on zabavlja sa… »
"Neka se on zabavlja sa tim": Tramp: Maskova ideja o trećoj stranci je smešna

"Neka se on zabavlja sa tim": Tramp: Maskova ideja o trećoj stranci je smešna

Blic pre 1 dan
Potez američkog milijardera Ilona Maska da osnuje novu političku stranku je smešan i doprinosi zbunjivanju, izjavio je danas američki predsednik Donald Tramp. - Mislim da je smešno osnovati treću partiju. To samo doprinosi zbunjivanju... Neka se on… »
Tramp zario "prst u oko" masku: "Njegova ideja je smešna"

Tramp zario "prst u oko" masku: "Njegova ideja je smešna"

Alo pre 1 dan
Potez američkog milijardera Ilona Maska da osnuje novu političku stranku je smešan i doprinosi zbunjivanju, izjavio je danas američki predsednik Donald Tramp. - Mislim da je smešno osnovati treću partiju. To samo doprinosi zbunjivanju... Neka se on… »
Tramp: Maskova ideja o trećoj stranci je smešna

Tramp: Maskova ideja o trećoj stranci je smešna

Politika pre 1 dan
Potez američkog milijardera Ilona Maska da osnuje novu političku stranku je smešan i doprinosi zbunjivanju, izjavio je danas američki predsednik Donald Tramp. ''Mislim da je smešno osnovati treću partiju. To samo doprinosi zbunjivanju... Neka se on… »
Tramp reagovao nakon što je Mask osnovao političku stranku

Tramp reagovao nakon što je Mask osnovao političku stranku

Telegraf pre 1 dan

Vesti dana »