Povezane vesti

Ona je izbačena iz elite 8: Anđela Đuričić skočila Gastozu u zagrljaj kad je čula koliko glasova ima - mnogi u čudu

Ona je izbačena iz elite 8: Anđela Đuričić skočila Gastozu u zagrljaj kad je čula koliko glasova ima - mnogi u čudu

Blic pre 1 dan
Jelena Ilić je sinoć napustila Zadrugu 8 Elitu, a tom prilikom je otkrila kakva je situacija u Beloj kući. - Odlično sam. Imala sam osećaj da izlazim sada i baš mi je pravo vreme za to. U kući je neka euforija. Poslednja dva meseca smo u gasu, stalno se… »
Anđela Đuričić oduvala konkurenciji: Dominira uoči finala, a ona je ponižena i izbačena iz Elite

Anđela Đuričić oduvala konkurenciji: Dominira uoči finala, a ona je ponižena i izbačena iz Elite

Kurir pre 24 sata
Jelena Ilić je zauvek napustila Elitu. Nominovani ove nedelje bili su Anđela Đuričić, Luka Vujović, Jelena Ilić i Stefan Korda. Pobedu u igrici odneo je Stefan Korda i njemu su duplirani glasovi. Darko je nakon toga saopštio rezultate glasanja. Anđela… »
Ona je sinoć napustila elitu osam Anđela kad je ovo čula Gastozu odmah skočila u zagrljaj!

Ona je sinoć napustila elitu osam Anđela kad je ovo čula Gastozu odmah skočila u zagrljaj!

Alo pre 24 sata
Otkrila je kakva je situacija pred finale u Beloj kući. Nedelja u Eliti je rezervisana za izvbacivanje nominovanih, nakon glasanje publike. Voditelj je došao po nominovane takmičare u sobu za izolaciju, a ove nedelje su to bili Anđela Đuričić, Luka… »
Veliki šok pred finale Elite, saopšteno da hitno napusti rijaliti! Anđela “oduvala”, ovo niko nije očekivao

Veliki šok pred finale Elite, saopšteno da hitno napusti rijaliti! Anđela “oduvala”, ovo niko nije očekivao

Telegraf pre 24 sata
Sinoć se u Eliti, kao i gotovo svake nedelje, održalo izbacivanje. Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje kako bi vodio program, pa je pozvao nominovane, ove nedelje su to bili Anđela Đuričić, Luka Vujović, Jelena Ilić i Stefan Korda. Oni su… »

Vesti dana »