Повезане вести

Пеца Лазић завршио у Ургентном центру, хоспитализован након гостовања у емисији

Пеца Лазић завршио у Ургентном центру, хоспитализован након гостовања у емисији

Телеграф 07.07.2025
Бивши учесник "Фарме 8", Предраг Пеца Лазић, завршио је у Ургентном центру. Пеца Лазић синоћ је гостовао у емисији "Фармери - Народ пита", где се поново суочио са судом народа, али и са бившим цимерима са којима није у коректним… »
"Опсовао ми је покојног брата": Пецу Лазића смо затекли у Ургентном центру, открио све о тучи са Божом Џонсом током реклама…

"Опсовао ми је покојног брата": Пецу Лазића смо затекли у Ургентном центру, открио све о тучи са Божом Џонсом током реклама…

Блиц 07.07.2025
Пеца Лазић је претходну ноћ провео у Ургентном центру, а како је рекао за све је крив Божа Џонс који је физички насрнуо на њега. Са њим смо разговарали управо испред Ургентног центра након свих прегледа. Пеца и Божа су синоћ… »
Хаос у Пинковом студију: Прекид програма, гости се потукли, један од њих завршио на Ургентном

Хаос у Пинковом студију: Прекид програма, гости се потукли, један од њих завршио на Ургентном

Свет & Скандал 07.07.2025
На телевизији Пинк догодио се жестоки сукоб који је завршен тако што је један од оних који су се сукобиле завршио у Ургентном центру. У питању су Предраг Лазић Пеца и Божа Џонс, учесници ријалити шоуа Фарма, који су гостовали у… »
Огласио се Пеца Лазић: Открио због чега је завршио у Ургентном: Ево шта се десило у студију, ово камере нису снимиле

Огласио се Пеца Лазић: Открио због чега је завршио у Ургентном: Ево шта се десило у студију, ово камере нису снимиле

Блиц 07.07.2025
Ријалити учесник и бивши такмичар "Фарме 8" Пеца Лазић објавио је фотку из Ургентног центра, а сада се огласио и открио о чему је било речи. Пеца Лазић је синоћ након емисије "Фармери - Народ пита" отишао у болницу, а сада каже… »
"Продукција ми је обезбедила превоз до ургентног" Огласио се Пеца Лазић, настао скандал за време реклама, ево зашто је завршио…

"Продукција ми је обезбедила превоз до ургентног" Огласио се Пеца Лазић, настао скандал за време реклама, ево зашто је завршио…

Ало 07.07.2025
Како тврди, у хитној је завршио јер га је бивши цимер, Божидар Ристановић физички напао. Након емисије "Фарма 8 - Народ пита", ријалити учесник Пеца Лазић завршио је у ургентном центру. Тим поводом ступили смо у контакт са Пецом… »
Пеца Лазић завршио у Ургентном: Након гостовања у емисији се огласио

Пеца Лазић завршио у Ургентном: Након гостовања у емисији се огласио

Блиц 07.07.2025
Бивши такмичар "Фарме 8", Предраг Лазић Пеца завршио је у Ургентном центру. Наиме, Пеца Лазић је синоћ гостовао у емисији "Фармери - Народ пита", где се поново суочио са судом народа, али и са бившим цимерима са којима није у… »
Пеца Лазић завршио у Ургентном центру Одмах се огласио!

Пеца Лазић завршио у Ургентном центру Одмах се огласио!

Ало 07.07.2025
Синоћ је гостовао у емисији "Фармери - Народ пита", где се поново суочио са судом народа, али и са бившим цимерима са којима није у коректним односима. Бивши такмичар "Фарме 8", Предраг Лазић Пеца, завршио је у Ургентном центру… »

Вести дана »