Povezane vesti

Veliki protest u Užicu: „Bićemo tas na vagi koji će oboriti Vučića“, poručuju okupljeni – blokiran magistralni put

Veliki protest u Užicu: „Bićemo tas na vagi koji će oboriti Vučića“, poručuju okupljeni – blokiran magistralni put

Nedeljnik pre 1 dan
U Užicu je večeras počeo protest, a veliki broj građana nalazi se ispred skupštine grada, prenosi agencija Beta. Nekoliko hiljada Užičana okupilo se na protestu ispred Skupštine grada, odakle su poručili da građani žele slobodu i pravdu, kao i da će oni… »
VIDEO Užičani blokirali Zlatiborsku magistralu, Čačani put ka Užicu: Policija pokušava da odblokira

VIDEO Užičani blokirali Zlatiborsku magistralu, Čačani put ka Užicu: Policija pokušava da odblokira

Radio 021 pre 5 sati
Građani Čačka i Užica blokirali su magistralne puteve u ovim mestima. Veliki broj Užičana okupio se u ovom gradu na protestu zbog brutalnosti policije i privođenja građana i studenata. "Ovaj čovek (Aleksandar Vučić) je upropastio sve - poljoprivredu… »
"Mi večeras goloruki branimo slobodu": Protest Užičana zbog brutalnosti policije i privođenja građana

"Mi večeras goloruki branimo slobodu": Protest Užičana zbog brutalnosti policije i privođenja građana

N1 Info pre 7 sati
Veliki broj Užičana okupio se u ovom gradu zbog brutalnosti policije i privođenja građana i studenata. "Ovaj čovek (Aleksandar Vučić) je upropastio sve - poljoprivredu, stočarstvo, prodao je Srbiju, pokrali su Srbiju. Još mu je ostalo da reši pitanje… »
Veliki broj građana na protestu u Užicu

Beta pre 7 sati
U Užicu je večeras počeo protest, a veliki broj građana nalazi se ispred skupštine grada, prenosi portal Nova S. Protest je najavljen zbog policijske represije, a građani koji su sinoć protestovali u Užicu probili su kordon policije. Mladić iz Užica koji… »

Radio sto plus pre 6 sati
Protest je najavljen zbog policijske represije, a građani koji su sinoć protestovali u Užicu probili su kordon policije. Mladić iz Užica koji je uhapšen ranije danas, pušten je. “O dešavanjima u Užicu oglasio se i MUP i naveo da policija radi na… »
Pogledajte kako su Užičani probili kordon policije: „Termopilska bitka moje mladosti“ VIDEO

Pogledajte kako su Užičani probili kordon policije: „Termopilska bitka moje mladosti“ VIDEO

Nova pre 9 sati
Građani Učica bili su sinoć u centru pažnje. Naime, veliki broj Užičana izašao je na ulice kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo, a na kraju su uspeli i da razbiju policijski kordon. Građani su došli do magistralnog puta koji vodi od Požege do Užica, a… »
Užičani probili kordon policije tokom blokade

Užičani probili kordon policije tokom blokade

Luftika pre 19 sati
Veliki broj građana Užica izašao je ove nedelje na ulice kako bi još jednom digao glas protiv vlasti, a na ulici se našao i veliki broj pripadnika policije ne bi li osujetio nameru Užičana da blokiraju saobraćaj. Građani Užica su došli do magistralnog… »

Vesti dana »