Povezane vesti
Lavrov o američkom nacionalnom dugu: Situacija izmiče kontroli
Vesti online pre 21 dana
Rast američkog nacionalnog duga izmakao je kontroli, a poverenje u američku valutu je potkopano nezakonitim sankcijama, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, govoreći na sednici samita BRIKS-a na temu „Jačanje multilateralnog… »
Sistem puca po šavovima: Briks šalje poruku Zapadu
Večernje novosti pre 21 dana
RAST američkog nacionalnog duga izmakao je kontroli, a poverenje u američku valutu je potkopano nezakonitim sankcijama, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, govoreći na sednici samita BRIKS-a na temu „Jačanje multilateralnog… »
Lavrov o američkom nacionalnom dugu: Situacija izmiče kontroli
Sputnik pre 21 dana
Rast američkog nacionalnog duga izmakao je kontroli, a poverenje u američku valutu je potkopano nezakonitim sankcijama, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, govoreći na sednici samita BRIKS-a na temu „Jačanje multilateralnog… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 1 satjoš 41 povezana

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 58 povezanih