Повезане вести

Срђан Миливојевић на блокади на Зеленом венцу: Обратио се полицајцима, подсетио их на законе

Срђан Миливојевић на блокади на Зеленом венцу: Обратио се полицајцима, подсетио их на законе

Данас 07.07.2025
Народни посланик и председник ДС Срђан Миливојевић је на блокади на Зеленом венцу рекао да, према Закону о полицији, као народни посланик, има право да се увери у рад полиције. На основу пријава Београђана, дошао сам на ово место… »
Миливојевић поручио полицајцима на блокади: На рукаву вам је грб Србије, а не СНС-а

Миливојевић поручио полицајцима на блокади: На рукаву вам је грб Србије, а не СНС-а

Н1 Инфо 07.07.2025
Народни посланик и председник ДС Срђан Миливојевић је на блокади на Зеленом венцу рекао да, према Закону о полицији, као народни посланик, има право да се увери у рад полиције. "На основу пријава Београђана, дошао сам на ово… »
Миливојевић полицајцима: На рукаву вам је грб Србије, а не СНС

Миливојевић полицајцима: На рукаву вам је грб Србије, а не СНС

Правда 07.07.2025
Народни посланик и председник ДС Срђан Миливојевић је на блокади на Зеленом венцу рекао да, према Закону о полицији, као народни посланик, има право да се увери у рад полиције. - На основу пријава Београђана, дошао сам на ово… »
Миливојевић поручио полицајцима на блокади: На рукаву вам је грб Србије, а не СНС-а ВИДЕО

Миливојевић поручио полицајцима на блокади: На рукаву вам је грб Србије, а не СНС-а ВИДЕО

Нова 07.07.2025
Народни посланик и председник ДС Срђан Миливојевић је на блокади на Зеленом венцу рекао да, према Закону о полицији, као народни посланик, има право да се увери у рад полиције. На основу пријава Београђана, дошао сам на ово место… »

Вести дана »