Povezane vesti
Srđan Milivojević na blokadi na Zelenom vencu: Obratio se policajcima, podsetio ih na zakone
Danas 07.07.2025
Narodni poslanik i predsednik DS Srđan Milivojević je na blokadi na Zelenom vencu rekao da, prema Zakonu o policiji, kao narodni poslanik, ima pravo da se uveri u rad policije. Na osnovu prijava Beograđana, došao sam na ovo mesto da se uverim u vaše… »
Milivojević poručio policajcima na blokadi: Na rukavu vam je grb Srbije, a ne SNS-a
N1 Info 07.07.2025
Narodni poslanik i predsednik DS Srđan Milivojević je na blokadi na Zelenom vencu rekao da, prema Zakonu o policiji, kao narodni poslanik, ima pravo da se uveri u rad policije. "Na osnovu prijava Beograđana, došao sam na ovo mesto da se uverim u vaše… »
Milivojević policajcima: Na rukavu vam je grb Srbije, a ne SNS
Pravda 07.07.2025
Narodni poslanik i predsednik DS Srđan Milivojević je na blokadi na Zelenom vencu rekao da, prema Zakonu o policiji, kao narodni poslanik, ima pravo da se uveri u rad policije. - Na osnovu prijava Beograđana, došao sam na ovo mesto da se uverim u vaše… »
Milivojević poručio policajcima na blokadi: Na rukavu vam je grb Srbije, a ne SNS-a VIDEO
Nova 07.07.2025
Narodni poslanik i predsednik DS Srđan Milivojević je na blokadi na Zelenom vencu rekao da, prema Zakonu o policiji, kao narodni poslanik, ima pravo da se uveri u rad policije. Na osnovu prijava Beograđana, došao sam na ovo mesto da se uverim u vaše… »
Vesti dana »

Prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja - poslanici o novom Zakonu o legalizaciji, nastavak sutra u 10 sati
RTV pre 41 minutajoš 63 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 4 satijoš 26 povezanih

(VIDEO) Halid Bešlić i voditelj Pressinga zajedno su zapevali pre 10 godina
N1 Info pre 4 satijoš 53 povezane

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 8 satijoš 13 povezanih

Druga godišnjica 7. oktobra: Hiljade se okupile na jugu Izraela, tuga i duboke podele oko Netanjahua
Serbian News Media pre 4 satijoš 37 povezanih