Povezane vesti
"Ja bolesna sam samo mogla da gledam kako gori" Vatrena stihija pretila da zahvati i kuće, baka Rada u suzama (foto/video)
Alo pre 23 dana
Za samo sat vremena ogroman šumski požar progutao je oko 20 hektara šume, niskog rastinja, livada i letine u selu Koštunići kod Gornjeg Milanovca. Vatrena stihija pretila je da zahvati i kuće, ali su zahvaljujući nadčovečanskoj borbi meštana i… »
(Foto/video) mogla sam samo da gledam kako gori Dramatična svedočenja meštana Koštunića nakon velikog požara
Dnevnik pre 23 dana
GORNjI MILANOVAC: Za samo sat vremena ogroman šumski požar progutao je oko 20 hektara šume, niskog rastinja, livada i letine u selu Koštunići kod Gornjeg Milanovca. Vatrena stihija pretila je da zahvati i kuće, ali su zahvaljujući nadčovečanskoj borbi… »
Baka Rada je preživela vatreni pakao: "Pet sati je trajala borba, da je ušlo u šume, bog ga ne zaustavi!"
Telegraf pre 23 dana
Za samo sat vremena ogroman šumski požar progutao je oko 20 hektara šume, niskog rastinja, livada i letine u selu Koštunići kod Gornjeg Milanovca. Vatrena stihija pretila je da zahvati i kuće, ali su zahvaljujući nadčovečanskoj borbi meštana i… »
Veliki požar u Zrenjaninu Plamen progutao dve kuće
Dnevnik pre 23 dana
Policijskoj upravi u Zrenjaninu je sinoć, oko tri sata posle ponoći, prijavljeno da gori kuća u Bečejskoj ulici u ovom gradu. Na lice mesta je izašlo ukupno 16 vatrogasaca sa četiri vozila iz Zrenjanina i jednim vozilom iz Žitišta. Njima su se pridružila… »
Veliki požar u Zrenjaninu: Vatra zahvatila dve kuće, na lice mesta izašla 24 vatrogasca!
Zrenjaninski pre 23 dana
Policijskoj upravi u Zrenjaninu je sinoć, oko tri sata posle ponoći, prijavljeno da gori kuća u Bečejskoj ulici u ovom gradu. Na lice mesta je izašlo ukupno 16 vatrogasaca sa četiri vozila iz Zrenjanina i jednim vozilom iz Žitišta. Njima su se pridružila… »
Vesti dana »

Srušio se lovac F-35 u Kaliforniji, pilot se katapultirao uspešno
Insajder pre 18 minutajoš 10 povezanih

U dolini sunce, na planinama oblaci u Srbiji malo toplije, evo kada stiže nova promena vremena
Dnevnik pre 49 minutajoš 9 povezanih

Tlo kod Kamčatke ne miruje: Dan posle istorijskog udara, novi snažan potres od 6,3 stepena
Insajder pre 24 minutajoš 11 povezanih

Đurić razgovarao sa Guterešom o hapšenju Popovića: "Pokušaj zastrašivanja Srba i urušavanja dijaloga"
Euronews pre 23 minutajoš 5 povezanih