Povezane vesti
U Sloveniji je ne prihvataju jer ima prezime na -ić: Senidah progovorila o svom poreklu, ovo je problem u Beogradu
Mondo pre 20 dana
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, govorila je o svom poreklu. Senidah je odrasla u Ljubljani, a nedavno je govorila o svom poreklu i tome da je ni u jednoj državi u regionu pojedini ne doživljavaju kao svoju. "Neki ljudi me… »
"U Sloveniji nikada neće prihvatiti moje prezime!" Senidah otvoreno o bolnoj istini i odbacivanju
Alo pre 21 dana
Senidah otvoreno priznaje da se često oseća kao da ne pripada nijednoj zemlji u potpunosti. Senidah Hajdarpašić važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu. Rođena i odrasla u Ljubljani, pevačica vuče porodične korene iz Bijelog Polja, dok joj… »
„U Sloveniji nikada neću biti prihvaćena zbog prezimena“: Senidah progovorila o svojim korenima
Nova pre 21 dana
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, govorila je o svom poreklu. Senidah je odrasla u Ljubljani, a nedavno je govorila o svom poreklu i tome da je ni u jednoj državi u regionu pojedini ne doživljavaju kao svoju. „Neki ljudi me… »
"U Sloveniji me nikada neće prihvatiti kao svoju": Istina o poreklu Senidah, pevačica otkrila odakle vuče korene
Blic pre 21 dana
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah otkriva kako ni u jednoj zemlji "ne pripada" i nijedan narod je ne svojata, a onda i otkrila razloge zašto. Od kako se pojavila na sceni mnogi spekulišu odakle je zapravo Senidah, jer je i ona u par… »
Vesti dana »

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum
Mondo pre 45 minutajoš 41 povezana

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 6 satijoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 1 satjoš 58 povezanih