Povezane vesti
U Sloveniji je ne prihvataju jer ima prezime na -ić: Senidah progovorila o svom poreklu, ovo je problem u Beogradu
Mondo 07.07.2025
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, govorila je o svom poreklu. Senidah je odrasla u Ljubljani, a nedavno je govorila o svom poreklu i tome da je ni u jednoj državi u regionu pojedini ne doživljavaju kao svoju. "Neki ljudi me… »
"U Sloveniji nikada neće prihvatiti moje prezime!" Senidah otvoreno o bolnoj istini i odbacivanju
Alo 07.07.2025
Senidah otvoreno priznaje da se često oseća kao da ne pripada nijednoj zemlji u potpunosti. Senidah Hajdarpašić važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu. Rođena i odrasla u Ljubljani, pevačica vuče porodične korene iz Bijelog Polja, dok joj… »
„U Sloveniji nikada neću biti prihvaćena zbog prezimena“: Senidah progovorila o svojim korenima
Nova 07.07.2025
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, govorila je o svom poreklu. Senidah je odrasla u Ljubljani, a nedavno je govorila o svom poreklu i tome da je ni u jednoj državi u regionu pojedini ne doživljavaju kao svoju. „Neki ljudi me… »
"U Sloveniji me nikada neće prihvatiti kao svoju": Istina o poreklu Senidah, pevačica otkrila odakle vuče korene
Blic 07.07.2025
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah otkriva kako ni u jednoj zemlji "ne pripada" i nijedan narod je ne svojata, a onda i otkrila razloge zašto. Od kako se pojavila na sceni mnogi spekulišu odakle je zapravo Senidah, jer je i ona u par… »
Vesti dana »
Vučić: Kina postala sila zahvaljujući disciplini, radu i jasnoj strategiji
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 16 povezanih
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 58 minutajoš 11 povezanih
Južnokorejska vojska: Severna Koreja lansirala neidentifikovani projektil
Insajder pre 32 minutajoš 6 povezanih