Povezane vesti
'Izvadili su mi šrapnel iz srca' – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini
BBC News 07.07.2025
Magnetni ekstraktor menja lice medicine na prvoj liniji fronta u Ukrajini. Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce", kaže ukrajinski regrut… »
NIN 07.07.2025
Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. "Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce", kaže ukrajinski regrut tiho. Tragovi sasušene krvi još se vide na šrapnelu iz ruskog drona koji… »
‘Izvadili su mi šrapnel iz srca’ – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini
Južne vesti 07.07.2025
Kevin McGregor / BBC Ukrajinski regrut Sergej Melnik drži komad šrapnela koji mu je nekada bio zabijen u srce Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno… »
Radio 021 07.07.2025
Magnetni ekstraktor menja lice medicine na prvoj liniji fronta u Ukrajini. Kevin McGregor / BBC Ukrajinski regrut Sergej Melnik drži komad šrapnela koji mu je nekada bio zabijen u srce Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u… »
‘Izvadili su mi šrapnel iz srca’ – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini
Danas 07.07.2025
Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce“, kaže ukrajinski regrut tiho. Tragovi sasušene krvi još se vide na šrapnelu iz ruskog drona koji… »
Vesti dana »

Hladan kraj septembra, početak oktobra donosi i prve pahulje u Srbiji
Glas juga pre 30 minutajoš 15 povezanih

"Pozdravljam posvećenost Trampa, nadam se da će se Izrael odlučno angažovati" Makron se oglasio o novom planu za Pojas Gaze i ponudio pomoć Francuske
Kurir pre 10 minutajoš 19 povezanih

Skoro 10 godina Putin nije izdao ovakvo naređenje, čak ni kada je naredio napad na Ukrajinu: Šta je sledeće?
Telegraf pre 50 minutajoš 8 povezanih

Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode noćas u Beogradu, tri osobe lakše povređene
N1 Info pre 35 minutajoš 7 povezanih

Evroposlanica o istrazi u EPP: Nema mesta za vlast koja se ponaša kao SNS prema svojim građanima
Nova pre 50 minutajoš 1 povezana