Povezane vesti
'Izvadili su mi šrapnel iz srca' – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini
BBC News 07.07.2025
Magnetni ekstraktor menja lice medicine na prvoj liniji fronta u Ukrajini. Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce", kaže ukrajinski regrut… »
NIN 07.07.2025
Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. "Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce", kaže ukrajinski regrut tiho. Tragovi sasušene krvi još se vide na šrapnelu iz ruskog drona koji… »
‘Izvadili su mi šrapnel iz srca’ – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini
Južne vesti 07.07.2025
Kevin McGregor / BBC Ukrajinski regrut Sergej Melnik drži komad šrapnela koji mu je nekada bio zabijen u srce Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno… »
Radio 021 07.07.2025
Magnetni ekstraktor menja lice medicine na prvoj liniji fronta u Ukrajini. Kevin McGregor / BBC Ukrajinski regrut Sergej Melnik drži komad šrapnela koji mu je nekada bio zabijen u srce Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u… »
‘Izvadili su mi šrapnel iz srca’ – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini
Danas 07.07.2025
Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce“, kaže ukrajinski regrut tiho. Tragovi sasušene krvi još se vide na šrapnelu iz ruskog drona koji… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica o biračkom spisku i leks specijalisu, na dnevni red dodato i glasanje za članove REM-a
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
„Rekli su mi da će mi oduzeti sve autobuse. Neka prošire onaj svoj parking, trebaće im“: Cela policijska brigada hapsila vozilo auto-prevoznika Jaćimovića
Nova pre 36 minutajoš 35 povezanih
Francuska: Vozač namerno udario pešake, povređeno devetoro, sumnja se na terorizam
RTV pre 36 minutajoš 17 povezanih
Autobusima iz Novog Sada na miting SNS u Beograd: Okupljanje pristalica na više lokacija
Serbian News Media pre 12 minutajoš 14 povezanih