Povezane vesti

'Izvadili su mi šrapnel iz srca' – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini

BBC News pre 8 sati
Magnetni ekstraktor menja lice medicine na prvoj liniji fronta u Ukrajini. Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce", kaže ukrajinski regrut… »

NIN pre 8 sati
Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. "Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce", kaže ukrajinski regrut tiho. Tragovi sasušene krvi još se vide na šrapnelu iz ruskog drona koji… »
‘Izvadili su mi šrapnel iz srca’ – magneti koji spasavaju živote u Ukrajini

Južne vesti pre 8 sati
Kevin McGregor / BBC Ukrajinski regrut Sergej Melnik drži komad šrapnela koji mu je nekada bio zabijen u srce Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno… »

Radio 021 pre 8 sati
Magnetni ekstraktor menja lice medicine na prvoj liniji fronta u Ukrajini. Kevin McGregor / BBC Ukrajinski regrut Sergej Melnik drži komad šrapnela koji mu je nekada bio zabijen u srce Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u… »

Danas pre 8 sati
Iz džepa Sergej Melnik vadi malu zarđalu krhotinu, uredno umotanu u papir. Podiže je da se bolje vidi. „Okrznuo mi je bubreg, probušio plućno krilo i srce“, kaže ukrajinski regrut tiho. Tragovi sasušene krvi još se vide na šrapnelu iz ruskog drona koji… »

Vesti dana »