Povezane vesti
U ovoj skromnoj kućici odrasla je Biljana Jevtić: U dve sobice živelo je njih desetoro…
Svet & Skandal 07.07.2025
Pevačica Biljana Jevtić danas živi u svili i kadifi, međutim, nije uvek bilo tako. Rodna kuća Biljane Jevtić u selu Grejač pored Aleksinca nije bila ni slična onoj u kojoj danas živi, naprotiv, bila je mala i skromna, o čemu je pevačica jednom prilikom i… »
"Imali smo zemljani pod, nas desetoro je živelo": Pevačica odrasla u bedi, a danas ima najlepšu kuću na estradi
Blic 07.07.2025
Mnoge poznate ličnosti prešli su preko trnja do zvezda, te je veliki broj njih živeo teškim životom, dok danas uživaju u izobilju. Jedna od njih je i pevačica Biljana Jevtić, koja je godinama u skladnom braku sa kolegom Acom Ilićem, sa kojim ima sina, a… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 24 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 10 minutajoš 53 povezane

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 113 povezane