Povezane vesti

Novi predsednik Sudijske komisije FSS bio osumnjičen za nameštanje utakmice Lacio-Parma i najveći skandal italijanskog fudbala…

Novi predsednik Sudijske komisije FSS bio osumnjičen za nameštanje utakmice Lacio-Parma i najveći skandal italijanskog fudbala…

Nedeljnik pre 21 dana
Fudbalski savez Srbije predstavio je danas Italijana Domenika Mesinu, novog predsednika Sudijske komisije. U današnjem predstavljanju, Mesina je rekao da želi da osigura regularnost šampionata: „Sudije ne smeju da imaju bilo kakav uticaj na rezultat… »
Domeniko Mesina prvi stranac u istoriji srpskog fudbala na funkciji predsednika Sudijske komisije

Domeniko Mesina prvi stranac u istoriji srpskog fudbala na funkciji predsednika Sudijske komisije

Danas pre 20 dana
Domeniko Mesina, ugledni italijanski fudbalski radnik i bivši vrhunski sudija, postao je prvi stranac u istoriji srpskog fudbala koji će obavljati funkciju predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Njegovoj zvaničnoj promociji u Sportskom… »
Poruka Italijana zaduženog za suđenje u Superligi: „Najbolji da bude šampion – najgori da ispadne“

Poruka Italijana zaduženog za suđenje u Superligi: „Najbolji da bude šampion – najgori da ispadne“

Sputnik pre 20 dana
Italijan Domeniko Mesina, novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, jasno i glasno je poručio da je njegov glavni cilj da osigura regularnost Superlige Srbije. Po dolasku na pomenutu funkciju, što je presedan u istoriji srpskog fudbala… »
Mesina: Moj glavni cilj je da osiguram regularnost Superlige Srbije

RTS pre 20 dana
Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Domeniko Mesina izjavio je da mu je glavni cilj da osigura regularnost Superlige Srbije. Na konferenciji za medije, koja je održana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, Mesina je… »
Mesina: Glavni cilj je da osiguram regularnost Super lige Srbije

Mesina: Glavni cilj je da osiguram regularnost Super lige Srbije

Sportski žurnal pre 21 dana
Novi predsednik Sudijske komisije je naveo da ima jasan plan za promene u sudijskoj organizaciji. Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Domeniko Mesina izjavio je danas da mu je glavni cilj da osigura regularnost Super lige… »
Radujko: Mesina će nam pomoći da imamo više ljudi na stadionu, jer veruju u ono što gledaju

Radujko: Mesina će nam pomoći da imamo više ljudi na stadionu, jer veruju u ono što gledaju

Sportski žurnal pre 21 dana
Generalni sekretar FSS govorio o razlozima za angažovanje međunarodnog stručnjaka. Generalni sekretar FSS Branko Radujko poželeo je novom predsedniku Sudijske komisije FSS Domeniku Mesini dobrodošlicu u srpski fudbal. - Dugo smo tražili način kako da… »
FSS predstavio Mesinu, Italijan odmah otkrio novine u srpskom fudbalu FOTO

FSS predstavio Mesinu, Italijan odmah otkrio novine u srpskom fudbalu FOTO

Nova pre 21 dana
Domeniko Mesina, nekadašnji poznati fudbalski sudija, postao je prvi stranac u istoriji srpskog fudbala koji će obavljati funkciju predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Njegovoj zvaničnoj promociji u Sportskom centru u Staroj Pazovi… »
Domeniko Mesina počeo mandat na čelu Sudijske komisije FSS: Glavni cilj regularnost šampionata

Domeniko Mesina počeo mandat na čelu Sudijske komisije FSS: Glavni cilj regularnost šampionata

Euronews pre 21 dana
Fudbalski savez Srbije odlučio je pre nekoliko dana da Domeniko Mesina bude novi predsednik Sudijske komisije FSS, a Italijan se danas domaćim medijima predstavio u novoj ulozi. I odmah prešao na stvar. Svojevremeno jedan od najboljih arbitara Evrope i… »
Predstavljen Mesina u FSS, evo šta neće tolerisati sudijama!

Predstavljen Mesina u FSS, evo šta neće tolerisati sudijama!

Sportske.net pre 21 dana
Domeniko Mesina je novi čelnik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. On se obratio medijima nakon obraćanja Branka Radujka, generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije, i predsednika Dragana Džajića. "Sa ovim bitnim izazovima za mene, pre svega… »
Domeniko Mesina najavio revoluciju u srpskom fudbalu: Nema izuzeća i drugih šansi, sudiće ko zasluži

Domeniko Mesina najavio revoluciju u srpskom fudbalu: Nema izuzeća i drugih šansi, sudiće ko zasluži

Mondo pre 21 dana
Nekadašnji italijanski sudija Domeniko Mesina biće predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, a javnosti će ga predstaviti Dragan Džajić i Branko Radujko. Nekadašnji italijanski sudija Domeniko Mesina predstavljen je kao novi predsednik… »
Mesina najavio veliku promenu u srpskom fudbalu: Moj glavni cilj je da osiguram regularnost Superlige Srbije

Mesina najavio veliku promenu u srpskom fudbalu: Moj glavni cilj je da osiguram regularnost Superlige Srbije

Dnevnik pre 21 dana
Domeniko Mesina, novi prvi čovek Sudijske komisije FSS, već na svom predstavljanju je najavio novine koje se mogu oceniti i kao revolucionarne u srpskom fudbalu. Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Domeniko Mesina izjavio je… »
Italijan i novi predsednik Sudijske komisije bio mentor Srđanu Jovanoviću: "Dobio sam taj zadatak..."

Italijan i novi predsednik Sudijske komisije bio mentor Srđanu Jovanoviću: "Dobio sam taj zadatak..."

Telegraf pre 21 dana
Na konferenciji za medije održanoj u Staroj Pazovi, Domeniko Mesina je zvanično predstavljen kao predsednik Sudijske komisije FSS. Zajedno sa predsednikom i generalnim sekretarom Saveza Draganom Džajićem i Brankom Radujkom obratio se medijima. Celu… »

RTV pre 21 dana
STARA PAZOVA - Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Domeniko Mesina izjavio je danas da mu je glavni cilj da osigura regularnost Superlige Srbije. "Pre svega želim da se zahvalim Draganu Džajiću i Branku Radujku, koji su mi… »
Novi predsednik Sudijske komisije FSS-a: Moj glavni cilj je da osiguram regularnost Superlige Srbije

Novi predsednik Sudijske komisije FSS-a: Moj glavni cilj je da osiguram regularnost Superlige Srbije

Insajder pre 21 dana
Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Domeniko Mesina izjavio je danas da mu je glavni cilj da osigura regularnost Superlige Srbije. 'Pre svega želim da se zahvalim Draganu Džajiću i Branku Radujku, koji su mi dali priliku da… »
Domeniko Mesina: "Najbolji da osvoji titulu, najgori da ispadne"

Domeniko Mesina: "Najbolji da osvoji titulu, najgori da ispadne"

Večernje novosti pre 21 dana
Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Domeniko Mesina izjavio je danas da mu je glavni cilj da osigura regularnost Superlige Srbije. Foto: FSS "Pre svega želim da se zahvalim Draganu Džajiću i Branku Radujku, koji su mi dali… »
"Superliga Srbija ima najveći broj faulova u Evropi": Radujko upoznao Italijana sa gorućim problemom

"Superliga Srbija ima najveći broj faulova u Evropi": Radujko upoznao Italijana sa gorućim problemom

Telegraf pre 21 dana
Na konferenciji za medije u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije danas je predstavljen prvi stranac na čelu Sudijske komisije i to će biti poznati bivši italijanski arbitar, Domeniko Mesina. Stoga ne čudi što su se na konferenciji za medije pojavili… »
Italijan postao predsednik Sudijske komisije FSS i odmah podigao glas: "Ovu stvar nikako neću tolerisati"

Italijan postao predsednik Sudijske komisije FSS i odmah podigao glas: "Ovu stvar nikako neću tolerisati"

Telegraf pre 21 dana
Na zvaničnoj konferenciji za medije, Fudbalski savez Srbije danas je predstavio prvog stranca na čelu Sudijske komisije, a to će biti Domeniko Mesina iz Italije, nekadašnji iskusan arbitar. Odmah na startu konferencije za medije, on je istakao da će prvi… »
Najavljena velika novina u suđenju u Superligi Srbije!

Najavljena velika novina u suđenju u Superligi Srbije!

Telegraf pre 21 dana
Na konferenciji za medije danas je i zvanično predstavljen novi predsednik Sudijske komisije FSS, prvi stranac u istoriji ovog tela - Domeniko Mesina iz Italije. On je već objasnio šta će to biti njegovi prvi koraci u radu u sudijskoj organizaciji, a… »

Vesti dana »