Povezane vesti

Izraelski ministar: Nuklearna pretnja iz Irana je uklonjena, ali ostaje jedan problem

Izraelski ministar: Nuklearna pretnja iz Irana je uklonjena, ali ostaje jedan problem

Večernje novosti pre 21 dana
MINISTAR odbrane Izraela Izrael Kac izjavio je danas da je „egzistencijalna pretnja“ iz iranskog nuklearnog programa uklonjena, ali da balistički arsenal Teherana i dalje predstavlja ozbiljnu zabrinutost za izraelske bezbednosne službe. Foto: Tanjug Kac… »
Izrael Kac: Nuklearna pretnja iz Irana je uklonjena, ali rakete ostaju problem

Izrael Kac: Nuklearna pretnja iz Irana je uklonjena, ali rakete ostaju problem

Politika pre 21 dana
TEL AVIV – Ministar odbrane Izraela Izrael Kac izjavio je danas da je „egzistencijalna pretnja“ iz iranskog nuklearnog programa uklonjena, ali da balistički arsenal Teherana i dalje predstavlja ozbiljnu zabrinutost za izraelske bezbednosne službe. Kac je… »
"Pokušali su da me ubiju" Iranski predsednik optužio ovu zemlju: To nije bila Amerika!

"Pokušali su da me ubiju" Iranski predsednik optužio ovu zemlju: To nije bila Amerika!

Večernje novosti pre 21 dana
IRANSKI predsednik Masud Pezeškijan izjavio je u intervjuu sa Takerom Karlsonom koji je objavljen u ponedenjak da je Izrael pokušao da ga ubije tokom 12-dnevnog rata sa Iranom. Foto: Printscreen - Da pokušali su. Delovali su u tom pravcu, ali nisu… »
Pezeškijan: Iran ne želi beskonačni rat, nećemo se odreći nuklearnog programa

Pezeškijan: Iran ne želi beskonačni rat, nećemo se odreći nuklearnog programa

RTV pre 21 dana
VAŠINGTON/TEHERAN - Iran nije započeo rat protiv Sjedinjenih Američkih Država i Izraela i ne želi da se on nastavi na bilo koji način, izjavio je iranski predsednik Masud Pezeškijan. Tokom razgovora, koji je vodio američki novinar Taker Karlson… »
Masud Pezeškijan: Iran ne želi beskonačni rat, nećemo se odreći nuklearnog programa

Masud Pezeškijan: Iran ne želi beskonačni rat, nećemo se odreći nuklearnog programa

Politika pre 21 dana
VAŠINGTON/TEHERAN – Iran nije započeo rat protiv Sjedinjenih Američkih Država i Izraela i ne želi da se on nastavi na bilo koji način, izjavio je iranski predsednik Masud Pezeškijan. U intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom koji je danas… »
Cela planeta gleda Iranski predsednik u šokantnom intervjuu za Karlsona – "Izrael je pokušao atentat na mene!" (video)

Cela planeta gleda Iranski predsednik u šokantnom intervjuu za Karlsona – "Izrael je pokušao atentat na mene!" (video)

Alo pre 21 dana
Predsednik Irana, Masud Pezeškijan, izjavio je u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom da je bio meta pokušaja atentata koji su, prema njegovim rečima, organizovali Izraelci. – Da, pokušali su da me ubiju. Imali su plan i delovali su po… »
Oglasio se Iran "Spremni smo"

Oglasio se Iran "Spremni smo"

Alo pre 21 dana
Teheran je spreman da pregovara o verifikaciji svog nuklearnog programa nakon što je obustavio saradnju sa Međunarodnom agencijom za atomsku energiju, rekao je iranski predsednik Masud Pezeškijan. „Kao odgovor na vaše pitanje o praćenju i kontroli našeg… »
Iran spreman za pregovore o nuklearnom programu

Iran spreman za pregovore o nuklearnom programu

Sputnik pre 21 dana
Teheran je spreman da pregovara o verifikaciji svog nuklearnog programa nakon što je obustavio saradnju sa Međunarodnom agencijom za atomsku energiju, rekao je iranski predsednik Masud Pezeškijan. IAEA je 4. jula izvestila da su njeni inspektori… »

Vesti dana »