Повезане вести
Кол из "Чари" љубио певачицу, а мајка Соња им уништила брак: После развода морала да се слика гола да изађе из дугова
Мондо 07.07.2025
Вест да је преминуо Џулијан Мекмахон који се прославио серијом "Чари" растужила је светску јавност, а од њега се већ други дан опраштају колеге и пријатељи. Ипак, оглашавање његове прве супруге је изостало. Славни глумац… »
"Није био само мој ТВ муж...": Алиса Милано се емотивним речима опростила од Џулијана Мекмена
Телеграф 07.07.2025
Алиса Милано опростила се од колеге Џулијана Мекмена, који је преминуо у 56. години живота. Глумица је с њим сарађивала у чувеној серији "Чари". "Сломљеног сам срца. Џулијан Мекмен је био магичан. Тај осмех. Тај смех. Тај… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 8 минутајош 19 повезаних
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 1 сатјош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 15 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 13 минутајош 16 повезаних