Povezane vesti
"Mi smo kao iz Đekne" Ana pravila društvo Divcu na rehabilitaciji, pa ona završila na pregledu "Imam više..."
Telegraf 07.07.2025
Vlade Divac je trenutno u Igalu na rehabilitaciji, nakon što je operisao kuk posle pada sa motora. Bivši košarkaš uspešno se oporavlja a društvo mu pravi supruga Ana koja je svakodnevno kod njega. Ana je aktivna na društvenim mrežama i često se oglašava… »
"Mi smo kao iz đekne": Ana Divac pravila društvo Vladu na rehabilitaciji, pa završila i ona na pregledu: "Imam više tretmana…
Blic 07.07.2025
Vlade Divac je trenutno u Igalu na rehabilitaciji, nakon što je operisao kuk posle pada sa motora. Vlade Divac se uspešno oporavlja, a društvo mu pravi supruga Ana koja je svakodnevno kod njega. Ona se često oglašava ovim povodom na mrežama, a sada je… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić se sastao sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost
RTV pre 56 minutajoš 31 povezana
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 50 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 50 minutajoš 33 povezane
Važno obaveštenje za Beograđane, a tiče se legalizacije: Ovo su uslužni centri u opštinama za pomoć građanima
Kurir pre 15 minutajoš 23 povezane