Povezane vesti
"Mi smo kao iz Đekne" Ana pravila društvo Divcu na rehabilitaciji, pa ona završila na pregledu "Imam više..."
Telegraf 07.07.2025
Vlade Divac je trenutno u Igalu na rehabilitaciji, nakon što je operisao kuk posle pada sa motora. Bivši košarkaš uspešno se oporavlja a društvo mu pravi supruga Ana koja je svakodnevno kod njega. Ana je aktivna na društvenim mrežama i često se oglašava… »
"Mi smo kao iz đekne": Ana Divac pravila društvo Vladu na rehabilitaciji, pa završila i ona na pregledu: "Imam više tretmana…
Blic 07.07.2025
Vlade Divac je trenutno u Igalu na rehabilitaciji, nakon što je operisao kuk posle pada sa motora. Vlade Divac se uspešno oporavlja, a društvo mu pravi supruga Ana koja je svakodnevno kod njega. Ona se često oglašava ovim povodom na mrežama, a sada je… »
Vesti dana »
Da li Novosađani zarađuju 136.000 u proseku? Statistika kaže da zarađuju
Radio 021 pre 5 satijoš 33 povezane
SAD ne planiraju nove napade na Iran i preusmeravaju fokus na ekonomski pritisak
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 43 povezane
Eskalacija trgovinskog rata Amerike i Kanade: Tramp ozbiljno razmatra da promeni ime jezera Ontario u "Jezero Amerika" (video)
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Đilas optužio vlast da je unela mržnju među ljude, Ponoš da je kreirala osiromašene građane
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih