Povezane vesti
Katarina Živković više ne želi da krije: Rastali smo se posle sedam prelepih godina
Hello 07.07.2025
Saopštenje Katarine Živković privuklo pažnju Katarina Živković donela je važnu odluku za svoju karijeru i odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi. - Posle sedam prelepih godina završila se moja poslovna saradnja sa mojim dugogodišnjim menadžerom i… »
"U miru smo se rastali Posle sedam godina": Katarina Živković izdala saopštenje: "Hvala svima koji ste uz mene"
Blic 07.07.2025
Pevačica Katarina Živković donela je važnu odluku za svoju karijeru i odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi. Katarina je na svom Instagramu izdala saopštenje tim povodom. - Posle sedam prelepih godina završila se moja poslovna saradnja sa mojim… »
Kraj Posle sedam godina Katarina Živković saopštila: "Rastali smo se u miru"
Alo 07.07.2025
Zahvalila se svima koji su uz nju u ovom trenutku. Pevačica Katarina Živković donela je važnu odluku za svoju karijeru i odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi. Tim povodom je na svom Instagram profilu izdala saopštenje. - Posle sedam prelepih… »
Kaća Živković objavila hitno saopštenje: Donela je važnu odluku i šokirala sve "Rastali smo se posle 7 godina"
Telegraf 07.07.2025
Pevačica Katarina Živković danas je iznenadila sve najnovijom objavom. Pevačica je želela da podeli sa svojim fanovima odluku koju je donela a tiče se njene karijere. Naime, ona je odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi te otkrila kko je novi u… »
Sa knedlom u grlu i suzama u očima Katarina Živković rekla kraj: Zajedno smo prošli mnogo toga...
Story 07.07.2025
Objava Katarine Živković na Instagramu dirnula je njene pratioce i izazvala brojne emotivne reakcije. Popularna pevačica retko iznosi privatne i poslovne detalje u javnost, međutim ovoga puta odlučila je da sa svojim fanovima podeli važnu vest koja joj… »
Vesti dana »

Kurir saznaje! Pretres na 32 lokacije na Karaburmi i višnjičkoj banji posle pucnjave u kafiću! Zaplenjen arsenal oružja, pirotehnike i droge!
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Rajs nije proslavio gol: Arsenalu derbi Londona, trijumf Junajteda
Dnevnik pre 25 minutajoš 36 povezanih

Stranka Babiša ANO ubedljivo vodi na parlamentarnim izborima u Češkoj
Sputnik pre 50 minutajoš 22 povezane

Pregovori Izraela i Hamasa počinju u nedelju: Sastanak u Egiptu, glavne teme oslobađanje talaca i status palestinskih teritorija
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane

Naftna industrija Srbije zatražila novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
RTK pre 8 satijoš 29 povezanih