Povezane vesti
Katarina Živković više ne želi da krije: Rastali smo se posle sedam prelepih godina
Hello pre 21 dana
Saopštenje Katarine Živković privuklo pažnju Katarina Živković donela je važnu odluku za svoju karijeru i odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi. - Posle sedam prelepih godina završila se moja poslovna saradnja sa mojim dugogodišnjim menadžerom i… »
"U miru smo se rastali Posle sedam godina": Katarina Živković izdala saopštenje: "Hvala svima koji ste uz mene"
Blic pre 21 dana
Pevačica Katarina Živković donela je važnu odluku za svoju karijeru i odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi. Katarina je na svom Instagramu izdala saopštenje tim povodom. - Posle sedam prelepih godina završila se moja poslovna saradnja sa mojim… »
Kraj Posle sedam godina Katarina Živković saopštila: "Rastali smo se u miru"
Alo pre 21 dana
Zahvalila se svima koji su uz nju u ovom trenutku. Pevačica Katarina Živković donela je važnu odluku za svoju karijeru i odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi. Tim povodom je na svom Instagram profilu izdala saopštenje. - Posle sedam prelepih… »
Kaća Živković objavila hitno saopštenje: Donela je važnu odluku i šokirala sve "Rastali smo se posle 7 godina"
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Katarina Živković danas je iznenadila sve najnovijom objavom. Pevačica je želela da podeli sa svojim fanovima odluku koju je donela a tiče se njene karijere. Naime, ona je odlučila da promeni tim sa kojim godinama radi te otkrila kko je novi u… »
Sa knedlom u grlu i suzama u očima Katarina Živković rekla kraj: Zajedno smo prošli mnogo toga...
Story pre 21 dana
Objava Katarine Živković na Instagramu dirnula je njene pratioce i izazvala brojne emotivne reakcije. Popularna pevačica retko iznosi privatne i poslovne detalje u javnost, međutim ovoga puta odlučila je da sa svojim fanovima podeli važnu vest koja joj… »
Vesti dana »

Najmanje četiri osobe ubijene u pucnjavi na Menhetnu, među njima i policajac
RTS pre 19 minutajoš 13 povezanih

Danas oblačno, malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom, do 28 stepeni
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih