Повезане вести

Марта Кос: Србија је у веома тешкој ситуацији

НИН 08.07.2025
Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани, каже за ДВ о протестима у Србији Марта Кос, комесарка ЕУ за проширење. „Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, Европска унија, снажно подржавамо европски пут Србије и… »
Међак: Србија преговара с другачијом ЕУ него пре 20 година, СНС више нема "политичке покровитеље" у Бриселу (ВИДЕО)

Међак: Србија преговара с другачијом ЕУ него пре 20 година, СНС више нема "политичке покровитеље" у Бриселу (ВИДЕО)

Инсајдер 08.07.2025
"Србија покушава да уђе у Европску унију 2025. године, али то није иста ЕУ из 2004. када је констелација односа била потпуно другачија”, оценио је потпредседник Европског покрета у Србији Владимир Међак. Он подсећа да су… »
Марта Кос о протестима у Србији: Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани

Марта Кос о протестима у Србији: Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани

Инсајдер 08.07.2025
"Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани", изјавила је данас комесарка Европске уније (ЕУ) за проширење Марта Кос поводом протеста у Србији. 'Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, ЕУ, снажно подржавамо… »

Нови магазин 08.07.2025
Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани, изјавила је данас комесарка Европске уније (ЕУ) за проширење Марта Кос поводом протеста у Србији. "Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, ЕУ, снажно подржавамо… »
"Србија је у тешкој ситуацији," тврди Марта Кос: "Планирамо да боље представимо српском народу предности проширења"

"Србија је у тешкој ситуацији," тврди Марта Кос: "Планирамо да боље представимо српском народу предности проширења"

Блиц 08.07.2025
Марта Кос, комесарка ЕУ за проширење, изјавила је да "ЕУ снажно подржава европски пут Србије и српског народа и да "још много тога има да се уради". Још једном је нагласила да "демонстранти на улицама Србије захтевају исто оно… »
Марта Кос за ДВ: Србија је у веома тешкој ситуацији

Недељник 08.07.2025
Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани, каже за ДВ о протестима у Србији Марта Кос, комесарка ЕУ за проширење, преноси Н1. „Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, Европска унија, снажно подржавамо европски… »
Марта Кос за Дојче веле: Србија је у тешкој ситуацији, свака влада треба да размотри шта јој говоре грађани

Марта Кос за Дојче веле: Србија је у тешкој ситуацији, свака влада треба да размотри шта јој говоре грађани

Еуроневс 08.07.2025
Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани, каже за Дојче веле о протестима у Србији Марта Кос, комесарка ЕУ за проширење. "Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, Европска унија, снажно подржавамо европски пут… »

Вести онлине 08.07.2025
Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани, каже за ДВ о протестима у Србији Марта Кос, комесарка ЕУ за проширење. – Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, Европска унија, снажно подржавамо европски пут Србије… »

Н1 Инфо 08.07.2025
Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани, каже за ДВ о протестима у Србији Марта Кос, комесарка ЕУ за проширење. „Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, Европска унија, снажно подржавамо европски пут Србије и… »
Комесарка ЕУ Марта Кос о протестима у Србији: Влада да саслуша грађане, реформе неопходне

Комесарка ЕУ Марта Кос о протестима у Србији: Влада да саслуша грађане, реформе неопходне

Сербиан Невс Медиа 08.07.2025
Европска унија снажно подржава европски пут Србије, али је неопходно спровести бројне реформе, изјавила је за ДВ Марта Кос, комесарка ЕУ за проширење. Она је нагласила да свака влада треба да узме у обзир глас својих грађана… »
Марта Кос: Свака влада треба да размотри шта говоре њени грађани

Марта Кос: Свака влада треба да размотри шта говоре њени грађани

Време 08.07.2025
Демонстранти у Србији у доброј мери од власти траже исто што и Европска унија - борбу против корупције, владавину права, слободу медија, каже комесарка ЕУ за проширење Марта Кос, по ко зна који пут. Србија је кандидат за… »
Марта Кос открива шта су јој рекли зашто нема застава ЕУ на протестима

Марта Кос открива шта су јој рекли зашто нема застава ЕУ на протестима

Данас 08.07.2025
Марта Кос открива шта су јој рекли – зашто нема застава ЕУ на протестима

Марта Кос открива шта су јој рекли – зашто нема застава ЕУ на протестима

Нова 08.07.2025
Марта Кос о томе шта јој је речено зашто нема застава ЕУ на протестима у Србији: Дали су ми четири одговора

Марта Кос о томе шта јој је речено зашто нема застава ЕУ на протестима у Србији: Дали су ми четири одговора

Радио 021 08.07.2025
Свака влада треба да размотри шта јој говоре њени грађани, каже за Дојче веле о протестима у Србији комесарка ЕУ за проширење Марта Кос. "Србија је у веома тешкој ситуацији и ми, Европска унија, снажно подржавамо европски пут… »

Вести дана »