Povezane vesti
Marta Kos: Srbija je u veoma teškoj situaciji
NIN pre 20 dana
Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani, kaže za DW o protestima u Srbiji Marta Kos, komesarka EU za proširenje. „Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, Evropska unija, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog naroda“, kaže… »
Međak: Srbija pregovara s drugačijom EU nego pre 20 godina, SNS više nema "političke pokrovitelje" u Briselu (VIDEO)
Insajder pre 20 dana
"Srbija pokušava da uđe u Evropsku uniju 2025. godine, ali to nije ista EU iz 2004. kada je konstelacija odnosa bila potpuno drugačija”, ocenio je potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak. On podseća da su prethodnih deset godina ključne… »
Marta Kos o protestima u Srbiji: Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani
Insajder pre 20 dana
"Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani", izjavila je danas komesarka Evropske unije (EU) za proširenje Marta Kos povodom protesta u Srbiji. 'Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, EU, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog… »
Marta Kos o protestima u Srbiji: Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani
Novi magazin pre 20 dana
Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani, izjavila je danas komesarka Evropske unije (EU) za proširenje Marta Kos povodom protesta u Srbiji. "Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, EU, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog… »
"Srbija je u teškoj situaciji," tvrdi Marta Kos: "Planiramo da bolje predstavimo srpskom narodu prednosti proširenja"
Blic pre 20 dana
Marta Kos, komesarka EU za proširenje, izjavila je da "EU snažno podržava evropski put Srbije i srpskog naroda i da "još mnogo toga ima da se uradi". Još jednom je naglasila da "demonstranti na ulicama Srbije zahtevaju isto ono što zahteva Evropska… »
Marta Kos za DW: Srbija je u veoma teškoj situaciji
Nedeljnik pre 20 dana
Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani, kaže za DW o protestima u Srbiji Marta Kos, komesarka EU za proširenje, prenosi N1. „Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, Evropska unija, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog… »
Marta Kos za Dojče vele: Srbija je u teškoj situaciji, svaka vlada treba da razmotri šta joj govore građani
Euronews pre 20 dana
Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani, kaže za Dojče vele o protestima u Srbiji Marta Kos, komesarka EU za proširenje. "Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, Evropska unija, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog naroda"… »
Marta Kos: Srbija je u veoma teškoj situaciji
Vesti online pre 20 dana
Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani, kaže za DW o protestima u Srbiji Marta Kos, komesarka EU za proširenje. – Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, Evropska unija, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog naroda – kaže… »
Marta Kos za DW: Srbija je u veoma teškoj situaciji
N1 Info pre 20 dana
Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani, kaže za DW o protestima u Srbiji Marta Kos, komesarka EU za proširenje. „Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, Evropska unija, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog naroda“, kaže… »
Komesarka EU Marta Kos o protestima u Srbiji: Vlada da sasluša građane, reforme neophodne
Serbian News Media pre 20 dana
Evropska unija snažno podržava evropski put Srbije, ali je neophodno sprovesti brojne reforme, izjavila je za DW Marta Kos, komesarka EU za proširenje. Ona je naglasila da svaka vlada treba da uzme u obzir glas svojih građana, osvrćući se na višemesečne… »
Marta Kos: Svaka vlada treba da razmotri šta govore njeni građani
Vreme pre 20 dana
Demonstranti u Srbiji u dobroj meri od vlasti traže isto što i Evropska unija - borbu protiv korupcije, vladavinu prava, slobodu medija, kaže komesarka EU za proširenje Marta Kos, po ko zna koji put. Srbija je kandidat za članstvo u Evropskoj uniji, ali… »
Marta Kos otkriva šta su joj rekli zašto nema zastava EU na protestima
Danas pre 20 dana
Marta Kos otkriva šta su joj rekli – zašto nema zastava EU na protestima
Nova pre 20 dana
Marta Kos o tome šta joj je rečeno zašto nema zastava EU na protestima u Srbiji: Dali su mi četiri odgovora
Radio 021 pre 20 dana
Svaka vlada treba da razmotri šta joj govore njeni građani, kaže za Dojče vele o protestima u Srbiji komesarka EU za proširenje Marta Kos. "Srbija je u veoma teškoj situaciji i mi, Evropska unija, snažno podržavamo evropski put Srbije i srpskog naroda"… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 4 satijoš 31 povezana

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 9 satijoš 26 povezanih